De bedste spiltelefoner i 2021

Har du virkelig brug for en konsol, hvis du har en af de bedste spiltelefoner i lommen? Disse telefoner er en spiloplevelse af høj kvalitet, samtidig med at du får alt det praktiske ved en normal smartphone. De er bevæbnet med de bedste processorer, RAM og skærme på markedet for at få dine mobilspil til at føles fantastisk at spille.

Virksomheder som Razer og Asus – navne, som gamere sandsynligvis er meget velkendte med – har givet deres ekspertise inden for området til at producere specialbyggede, spilfokuserede mobiler. Men nyere flagskibsmodeller fra Samsung, OnePlus og endda Apple er med deres klasseledende specifikationer også rigtig gode muligheder.

Læs også: Bedste kameratelefoner
Læs også: Telefoner med bedste batterilevetid

Hvis du kan lide at tage et par runder i Fortnite eller Arena of Valor, mens du er på farten, så er disse de bedste spiltelefoner til jobbet.

Hvilke er de bedste spiltelefoner?

I toppen af vores bedste spiltelefonliste er den nyligt udgivne Asus ROG Phone 5. Kombinationen af 144Hz-skærm, op til 16 GB RAM, et Snapdragon 888-chipsæt og en fantastisk levetid med et 6.000 mAh batteri betyder, at hvis alt du går op i er spil, så er der ingen bedre mulighed.

Men hvad hvis du vil have noget, der leverer til spil, men er en bedre allround-enhed? I så fald anbefaler vi, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, der til gengæld er en smule dyr, men stadig tilbyder fremragende ydeevne, var en af de første telefoner til at understøtte Xbox Game Pass-streaming og har en adaptiv 120Hz opdateringsfrekvensvisning.

En anden mulighed er OnePlus 9 Pro, som også indeholder en 120Hz-skærm samt fremragende software, der indeholder OnePlus’ OxygenOS oven i Android 11.

Hvad med iPhones? Apples mobiler har ikke et væld af spilrelaterede funktioner som de fleste af telefonerne i denne bedste spiltelefonvejledning, som skærme med høj opdateringshastighed og input, der kan tilpasses, men de har en helt fantastisk processor. A14 Bionic-chipsættet i iPhone 12 Pro Max er hurtigere end Qualcomms bedste tilsvarende, hvilket gør den ideel til de mest krævende spil.

Galaxy S21 Plus er endnu en velafrundet Samsung-enhed til spil, der kombinerer en fænomenal skærm med en trio af flotte kameraer og ydeevne i topklasse. Den er også ganske godt prissat, taget i betragtning af, at den er lige så god en gamingtelefon som den er en flagskibstelefon.

Læs videre for et dybere kig på hver af de bedste spiltelefoner, som vi har testet, lige fra deres ydeevnespecifikationer til fordele og ulemper.

De bedste spiltelefoner, du kan købe nu

1. Asus ROG Phone 5

Hvis du er seriøs omkring dine mobilspil, og hvis du ikke vil nøjes med noget mindre end de højeste billedhastigheder, den skarpeste grafik og den længste batterilevetid, er Asus ROG Phone 5 den bedste af de bedste spiltelefoner.

ROG Phone 5 har en 6,78-tommer AMOLED-skærm med en variabel opdateringshastighed op til maksimum 144Hz og er næsten perfekt. Kombineret med en kraftfuld Snapdragon 888-chipsæt og op til 16 GB RAM kører det problemfrit ethvert spil, du sætter i gang. Der er også et stort 6.000 mAh batteri med 65W opladning, som kan holde spillene kørende i lange perioder uden at skulle stoppe for at oplade.

Fokus på spil er dog både en velsignelse og en forbandelse. Det betyder, at du har RGB-lys, der kan tilpasses, på bagsiden, virtuelle udløserknapper på siden og nogle kraftige stereohøjttalere, som alle føjer til oplevelsen. Dog med et svagt kamera og ingen trådløs opladning betyder det, at telefonen mangler en vis alsidighed. Plus det ret iøjnefaldende design er måske ikke lige din smag.

Hvis det ikke er nok ydeevne for dig, er der også Asus ROG Phone 5 Ultimate i begrænset udgave, der tilføjer mere RAM og lagerplads. Men for de fleste brugere, der ønsker at fokusere på spil frem for alt andet, er den normale ROG Phone 5 det bedste valg.

 • Fremragende ydeevne
 • Smuk AMOLED-skærm med 144Hz opdateringshastighed
 • Fremragende batterilevetid
 • Kraftige fremadvendte højttalere
 • Skuffende nattilstandskamera
 • Stor og tung
 • “Gamer” æstetik ikke for alle
 • Ingen trådløs opladning

Se mere om prisen hos Computersalg her.

2. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Den nye Samsung Galaxy Note 20 Ultra ligner måske ikke så meget en spiltelefon, men du kan være sikker på, at dette er en af de bedste spiltelefoner på markedet med den mest avancerede skærm, du kan finde, der kan skaleres helt op til en maksimalt 120Hz eller ned til 30Hz eller 60Hz for at matche billedfrekvensen på skærmindholdet.

Men Note 20 Ultra er mere end bare en kraftfuld flagskibsmodel. Den er optimeret til at streame Xbox-titler via Xbox Game Pass Ultimate og kan endda vise spil på eksterne skærme via Samsungs DeX-interface og Miracast. Uanset hvad du spiller, og uanset hvordan du spiller det, vil Note 20 Ultras Snapdragon 865 Plus og 12 GB RAM sikre en jævn oplevelse – så længe du selvfølgelig har en stabil internetforbindelse.

Du finder ikke den samme grad af spilfokuserede funktioner i den nyeste Note, som du ville forvente fra ROG Phone 3, som eksterne køleventilatorer og tilpassede lufttriggere. Så hvis du har brug for en stærk phablet til både arbejde og spil, er der intet mere alsidigt valg end Note 20 Ultra.

 • Dynamisk 6,9-tommer 120Hz-skærm
 • God S Pen
 • Kraftigt 50x zoomkamera og laser autofokus
 • God batterilevetid
 • Dyr

Se mere om prisen hos Computersalg her.

3. iPhone 12 Pro Max

Med en 60Hz-skærm og kun 6 GB RAM, skulle man i første omgang ikke tro iPhone var lavet til gaming. Dog tilbyder iPhone 12 Pro Max enestående kraft blandt de bedste spiltelefoner. Det er takket være Apples A14 Bionic-chipsæt, som stadig overgår Snapdragon 888 i ROG Phone 5, selv med halvt så mange RAM.

Du bliver også nødt til at tage med i overvejelserne, at et antal førende, mobil-spil ankommer til iOS først eller via Apple Arcade-abonnementsprogrammet, der tilbyder et håndplukket udvalg af kvalitetsspil, der ikke tilbydes andre steder.

Og de alle kører og ser helt fantastisk ud på iPhone 12 Pro Maxs 6,7-tommer OLED-skærm, selv med en sølle 60Hz. Det er også værd at påpege, at iPhone 12 Pro Max er en yderst velafrundet telefon. Den udmærker sig især med sin kamerakvalitet og lange batterilevetid.

Når det er sagt, kan vi godt forstå, hvorfor dem på markedet inden for spiltelefoner måske er lidt tilbageholdende, med at købe en af Apples 2020-flagskibstelefoner. Den er i den dyre ende af telefonerne på denne liste, har mindre lager end gennemsnittet og kommer ikke engang med en opladningsport. Apple opkræver betaling for dem separat nu til dags.

 • Lys og farverig skærm
 • A14 Bionic CPU er mere kraftfuld end konkurrenterne
 • God batterilevetid
 • Fremragende kamera
 • Kun 60Hz opdateringshastighed
 • 128 GB lagerplads på basismodel
 • Dyr i forhold til rivaler

Se mere om prisen hos Computersalg her

4. OnePlus 9 Pro

Hvis du vil have en avanceret Android-telefon til en smule mindre end hvad de fleste avancerede håndsæt koster, og du vil have højeste ydeevne til spil uden at gå på kompromis med andre ting som design og kamerakvalitet, er OnePlus 9 Pro en godt afrundet mulighed og et værdigt medlem af listen over bedste spiltelefoner.

OLED-skærmen på OnePlus’ nyeste flagskib måler 6,7 tommer og har en opløsning på 1440p, hvilket gør skærmen skarp såvel som farverig. Men OnePlus 9 Pro kommer med på vores bedste spiltelefonliste på grund af dens dynamiske 120Hz opdateringshastighed, hvilket giver en bemærkelsesværdig elegant oplevelse for de spil, der understøtter den, som fx Fortnite. Selv dens touch sampling rate øges til 360Hz takket være OnePlus ‘nye Hyper Touch-teknologi, der giver dig den øjeblikkelige respons, du har brug for, for at få en sejr.

Selvfølgelig lykkes OnePlus 9 Pro også på mange andre måder. Den holder længe på en opladning og understøtter trådløs opladning og hurtigere forbindelse end de fleste andre enheder. Den har fire kameraer på bagsiden, hvilket nu gør den til en skarp konkurrent til iPhone eller Galaxy-telefonerne takket være hjælp fra kameraproducenten, Hasselblad. Og OnePlus 9 Pro har fænomenal software, der faktisk tilføjer en vis brugbarhed til Android 11 samt en smuk og nem brugergrænseflade at navigere i.

Den er desværre er ret dyr og koster mere end mange af sine rivaler, mens den kun tilbyder en beskeden sæt gamervenlige funktioner. Den er bestemt prisen værd, hvis du ønsker en telefon, der er god til det meste.

 • Lys og smuk 120Hz skærm
 • Kraftig ydeevne
 • Gode quad-kameraer
 • Hurtig trådløs opladning
 • Dyr

Se mere om prisen hos Computersalg her.

5. Samsung Galaxy S21 Plus

Hvis du vil have en godt afrundet Android-telefon, der også kan håndtere de mest krævende spil, er Samsung Galaxy S21 Plus et smart valg.

S20 Plus har en 120Hz-skærm og en Snapdragon 888-processor ligesom alle årets topmodeller. Den kan kun have 8 GB RAM, men det holder den ikke tilbage på nogen måde. Den er stadig ekstrem hurtig. Derudover udvides dens 5G-understøttelse til 5G mmWave og sub-6GHz-netværk, hvilket giver mulighed for de hurtigste datahastigheder på planeten, når du spiller online uden for hjemmet.

Selvom den tilbyder Xbox Game Pass-support, tilbyder Galaxy S21 Plus dog ikke meget når det kommer til dedikerede spilfunktioner. Det er mere bare en all-around fantastisk (og desværre en smule dyr) flagskibsenhed, der også tilfældigvis er en af de bedste spiltelefoner.

 • Smuk 120Hz AMOLED-skærm
 • Fremragende ydeevne
 • Smukt design
 • Dyr
 • Batterilevetid under gennemsnittet
 • Ingen specifikke funktioner til spil

Se mere om prisen hos Computersalg her.

About Anders Buhl 460 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.