Apple Event bliver d. 7. september — iPhone 14, IPhone 14 Pro og Apple Watch 8 forventes

Apple Event 2022

Det er officielt – vi får vores første kig på Apples næste store produkter onsdag den 7. september.

Der er udsendt invitationer til efterårets første store Apple-begivenhed. Den finder sted om to knap uger fra i dag (25. august). Invitationen siger, at begivenheden vil foregå på Steve Jobs Theatre på virksomhedens Cupertino, Californien, campus, hvilket tyder på en personlig produktlancering. Det ville være den første begivenhed, som Apple er vært for siden begyndelsen af 2020.

Apple har ikke specificeret, hvad de viser ved begivenheden den 7. september, men der er ingen tvivl om, at, iPhone 14-telefonerne højst sandsynlig vil blive højdepunkterne til showet. Apple introducerer typisk sin nye modeller af iPhones til september, og selvom dette års begivenhed ville være en uge tidligere end tidligere iPhone-lanceringer, ville det stadig give Apple masser af tid til at få de nye telefoner på butikshylderne i tide til juleindkøbssæsonen.

Udover iPhone 14, forventes Apple også at vise Apple Watch 8 frem. Det er i hvert fald, hvad Bloombergs Mark Gurman har sagt, og det var ham, der kom med den korrekte dato til begivenheden den 7. september i en rapport fra sidste uge.

Apples invitationer indeholder typisk hints om, hvad du kan forvente. Denne bærer Apple-logoet, der består af, hvad der ser ud til at være stjerner, sammen med ordene “Far Out”. Det kunne betyde enten forbedringer af teleobjektivet på de nye iPhones eller forbedrede astrofotografiske funktioner.

Mærkeligt nok er ingen af disse forbedringer blevet antydet i iPhone 14-rygterne, der cirkulerer indtil nu. iPhone 14 Pro-modellerne er tippet til at have et 48 MP hovedkamera med en større sensor, der kan fange flere detaljer, især i svagt lys.

Men det er blot en af de rygtede forbedringer til iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, som forventes at se flere interessenter ændringer. Det inkluderer en nydesignet skærm, som bytter iPhones sædvanlige hak ud med et par udskæringer sammen med et forbedret A16 Bionic-chipsæt. Apple forventes også at droppe minimodellen fra iPhone-serien og erstatte den med iPhone 14 Max, som vil tilbyde en stor skærm til en lavere pris end Pro Max-versionen.

Hvad angår Apple Watch, kan der komme en række nye modeller. Udover Apple Watch 8, siges Apple at arbejde på en Pro-version. Apple Watch SE 2 kunne også debutere, hvilket giver kunder en ny billig mulighed fra Apple. De største Apple Watch 8-rygter antyder funktioner som en temperatursensor, der kommer til Apples smartwatch.

Udover nye telefoner og ure kunne vi også se Apple introducere AirPods Pro 2, en opdateret version af virksomhedens avancerede trådløse earbuds. Vi forventer mere information om iOS 16 og macOS Ventura, som begge udkommer til efteråret. Apple vil sandsynligvis afsløre udgivelsesdatoer for disse softwareopdateringer. Det er allerede bekræftet, at iPadOS 16 vil blive komme efter iOS 16-udgivelsen.

Med to uger mellem nu og Apples begivenhed den 7. september, kan du forvente, at der kommer flere detaljer om de kommende annonceringer. Vi vil sørge for at holde dig opdateret om alle rygterne op til afsløringen af efterårets nye Apple-produkter.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.