iPhone 14 Pro får med stor sandsynlighed en prisstigning

iphone 14 pro

Apple er ved at forberede deres store lanceringsbegivenhed den 7. september, hvor vi forventer at se virksomheden afsløre en række iPhone 14-modeller. Wedbush-analytiker Daniel Ives udråber dette års produktlancering som “afgørende” for virksomheden, især i lyset af de ændringer, der kommer til iPhone 14 Pro.

iPhone-lanceringer er altid en stor ting, men dette års kan blive særligt stort, forudser Ives i et analytikernotat udgivet af Ped30. Og det inkluderer et af de mest fremtrædende rygter for iPhone 14 Pro og Pro Max-modellerne – nemlig at de vil få en prisstigning på $100 i år.

“Selvom basis-iPhone’en vil forblive samme pris, tror vi, at en prisstigning på 100 USD på iPhone 14 Pro/Pro Max sandsynligvis er i vente givet prisstigninger på komponenter samt tilføjet funktionalitet på denne nye udgivelse,” skrev Ives.

Apples fokus kunne være på dets Pro-modeller, tilføjede Ives, da “Apple forventer endnu et stort iPhone Pro og Pro Max mix-skift.”

Andre har forudsagt en prisstigning på iPhone 14 Pro, inklusive Ives tidligere. En prisstigning på $100 i forhold til, hvad Apple i øjeblikket tager for deres Pro-telefoner, kunne få iPhone 14 Pro til at stige til $1.099, og iPhone 14 Pro Max til $1.199. Samsung Galaxy S22 Ultra har den samme pris på 1.199 $, hvilket vil gøre konkurrencen om den bedste telefon endnu tættere.

iPhone 14 Pro: Opgraderinger, vi kunne se

Hvad angår den “tilførte funktionalitet”, som Ives refererer til, er det muligt, at Apple vil udstyre iPhone 14 Pro med et startlager på 256 GB i stedet for 128 GB for at opveje den forventede prisstigning. Mens nogle analytikere hævder, at lagerboostet ikke vil ske, så vil ekstra lagerplads altid gøre det lettere at komme over en prisstigning.

Derudover vil der muligvis være den største forskel i lang tid mellem iPhone 14 og iPhone 14 Pro. iPhone 14 Pro får sandsynligvis den nye A16 Bionic-chip, mens rygter tyder på, at den almindelige iPhone 14-model holder sig til A15-chippen.

Teknikgiganten kunne også give kameraerne i sine Pro-modeller et stort løft for første gang. iPhone 14 Pro og Pro Max kunne få et 48MP-kamera med understøttelse af 8K-videooptagelse. Dette vil være en kæmpe ting for de Pro-modeller, der normalt har holdt sig til et 12 MP-kamera og kunne styrke Apples plads blandt de bedste kameratelefoner på markedet.

Det mest bemærkelsesværdige rygte, når det kommer til designændring til iPhone 14 Pro er fjernelsen af skærmens hak. Pro-modellerne kunne få et hulkamera og en pilleformet udskæring i stedet for et hak. Dette er dog ikke nødvendigvis tilfældet på den almindelige iPhone 14 og den rygtede iPhone 14 Max-model.

Apple har angiveligt bestilt 90 millioner iPhone 14-enheder og er fortsat positivt indstillet over for de nye telefoners efterspørgsel. Analytiker Ives bakker også op om tallet på 90 millioner i sin rapport.

Begivenheden den 7. september kunne dog indeholde mere end blot iPhone 14. Blandt de benævnte produkter, vi kunne se i næste uge, er et nyt Apple Watch 8, et muligt Apple Watch SE 2 og AirPods Pro 2 trådløse øretelefoner.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.