Apple stopper med deres Mini-telefon, endnu et bevis på, at folk ikke vil have små telefoner

iphone 13 mini

Hvis du er fan af iPhone mini og håbede, at Apple ville annoncere en genoplivning af serien under deres iPhone 15-begivenhed, blev dine håb knust i dag. Apple har officielt stoppet sin kompakte telefonserie efter at have droppet iPhone 13 mini.

iPhone mini-serien, der oprindeligt blev lanceret tilbage i 2020, var designet til alle, der ønsker at gå tilbage til tiden hvor man kunne få en under 6-tommer telefon. Den havde alle flagskibets top-funktioner, men i en mindre og lettere udgave, der kunne holdes i én hånd.

Apple udgav miniversioner af iPhone 12 og iPhone 13, men den manglede mærkbart fra iPhone 14-serien i 2022. I stedet blev den erstattet af en større Plus-model, der ser ud til at give mere mening for virksomheden, da mini’ens salg var mærkbar mindre sammenlignet med de andre modeller.

Nu er den eneste iPhone tilbage, der tilbyder en noget kompakt oplevelse, iPhone SE. Men SE er en enhed på lavere niveau, der ikke kommer med de samme funktioner, som Apples flagskib har.

Fremtiden for kompakte kvalitetstelefoner ser ret uklar ud i disse dage. Forleden dag var vi bange for, at ASUS ville afslutte deres Zenfone-serie med Zenfone 10. Heldigvis afviste ASUS rapporten og bekræftede, at de ville fortsætte med at lave Zenfone.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.