Opsummering af Apple-eventet: iPhone 15 og Apple Watch Series 9 detaljer

Apple event 2023

Apple var vært for en begivenhed i går aftes, hvor iPhone 15 blev annonceret sammen med flere andre enheder, såsom Apple Watch Series 9. Begivenheden fandt sted i virksomhedens hjem i Cupertino. Her er alt, hvad du har brug for at vide om, hvad Apple annoncerede, herunder hvordan man gense den, og hvilke enheder virksomheden afslørede.

Sådan ser du Apple-begivenheden

Apple streamer deres begivenheder online fra Steve Jobs Theatre i Cupertino. I de sidste par år har det været en forudindspillet stream i stedet for live, hvor selv folk i Steve Jobs Theatre har set den forudindspillede stream.

Du vil derfor kunne se Apples næste begivenhed på YouTube såvel som på Apples begivenhedsside. Når begivenheden er slut, vil du stadig være i stand til at gense den fra start til slut.

Alt annonceret ved Wonderlust-begivenheden

Apples september-begivenhed er altid spækket med meddelelser, og denne var ingen undtagelse. Mellem iPhone 15, iPhone 15 Pro og Apple Watch-modellerne er der masser at blive begejstret for. Her er en hurtig gennemgang af alt, hvad Apple viste frem ved sin Wonderlust-begivenhed, hvis du ikke så det live og ikke har lyst til at gå tilbage og se det bagefter.

IPhone 15 og iPhone 15 Plus

iPhone 15 Pro

Apple iPhone 15 og iPhone 15 Plus blev vist frem ved begivenheden, som forventet. Apple erstattede hakket med Dynamic Island-funktionen, der blev introduceret med iPhone 14 Pro-modellerne sidste år.

Telefonerne fik også en forbedring af hovedkamerasensoren med en opgradering til en 48 megapixel sensor. Den modtog også USB-C til opladning, hvilket er et stort skift.

Alle iPhone 15 og iPhone 15 Plus detaljer

IPhone Pro

Apple iPhone 15 Pro dukkede også op ved Apples begivenhed. Når vi gik ind i begivenheden, hævdede mange, at den muligvis ville få følgeskab af iPhone 15 Ultra i stedet for iPhone 15 Pro Max, men disse rygter var forkerte. I stedet beholdt Apple Pro Max-navnet. Virksomheden gik over til titanium rammer i stedet for rustfrit stål, hvilket gør dem væsentligt lettere.

Ligesom standardmodellerne skiftede iPhone 15 Pro-modellerne Lightning ud til USB-C. De fjernede også Ring/Lydløs-kontakten på venstre kant til fordel for en programmerbar handlingsknap.

Alle iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max detaljer

Apple Watch 9

Apple Watch Series 9 fulgte et lignende design som Watch Series 8, selvom den kom med en ny processor kaldet S9, der skulle levere betydeligt mere kraft. hvilket vi vil bekræfte, når vi får chancen for at anmelde det nye ur. Apple lover lignende batterilevetid med de nye modeller, så dem, der håber på store forbedringer, bliver skuffede.

Den beholder de samme sensorer som Series 8, og det samme gør sig gældende for størrelserne. Der er en ny gestus, hvor du trykker to gange med markøren mod tommelfingeren for at udføre en masse handlinger. Apple Watch Series 9 er Apples første kulstofneutrale produkt.

Apple Watch Ultra 2

Watch Ultra 2 fulgte et lignende design som sin forgænger, selvom det har en ny urskive, der giver mere information. Den har samme processor som Watch Series 9, som tilbyder nogle anstændige hastighedsforbedringer og den nye gestus. Ellers er den ikke voldsomt anderledes end det originale Apple Watch Ultra.

Ellers andet?

Der var også rapporter om en ny iMac og MacBook Pro, der begge kører på en M3-chip. Vi havde også hørt rapporter om iPad mini 7, men ingen af dem dukkede op. Det menes, at disse enheder kan blive annonceret på et senere tidspunkt, sandsynligvis i oktober.

Apple annoncerede dog, at de ikke længere ville bruge læder i nogen af deres etuier eller Apple Watch-bånd, hvilket er et yderligere skridt mod deres mål om at være kulstofneutral i 2030.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.