Apples 2022 iPad kan komme med en væsentlig forbedring af skærmen

ipad

Muligvis iPad Air.

Der har været et par rapporter om, at Apple forbereder iPad-modeller med OLED-skærmteknologi, hvilket giver mulighed for kraftigere farver og forbedret kontrast i forhold til de nuværende LCD-skærme, der bruges i de fleste iPads.

Og nu siger det sydkoreanske nyhedswebsite The Elec, at Apple planlægger at frigive sin første OLED-iPad i 2022, mens iPad Pro-serien får de nye skærme i 2023. ‌iPad‌en, der hævdes at komme ud næste år, vil tilsyneladende have en 10,8-tommers skærm størrelse, hvilket antyder, at rapporten muligvis henviser til iPad Air 5, da størrelsen er den samme som iPad Air 4.

Læs også: Bedste iPhones i 2021

Rapporten hævder også, at Apple planlægger at lancere en 11-tommer OLED iPad og en 12,9-tommer OLED iPad i 2023. Disse er de typiske skærmstørrelser for iPad Pro-serien, hvilket gør det meget sandsynligt, at det er dem der er på vej til at blive ændret.

Når det sker, vil Samsung Display være den eneste leverandør af disse OLED-skærme, nævner rapporten.

Forskellige OLED-strukturer til forskellige iPad-modeller

Apple siges også at arbejde på forskellige OLED-strukturer til iPad-lanceringen næste år i forhold til dem, der kommer ud i 2023.

IPad-modellerne der skulle komme næste år forventes at bruge den rigide OLED teknologi, mens iPad-modellerne i 2023 muligvis kommer til at bruge den fleksible OLED teknologi.

Fleksibel OLED er dyrere end dens rigide modstykke, men den giver mere designfrihed, da enhedens rammer kan gøres tyndere. Apple bruger fleksibel OLED til sine iPhones, og i tablets kan det muligvis gøre det lettere at tilbyde en 120Hz opdateringshastighed, en funktion, der i øjeblikket er eksklusiv til iPad Pro.

Apple skulle efter sigende gå efter fremstilling af rigide OLED-skærme først, fordi produktionen af fleksible OLED stadig ikke er på det niveau, de har brug for til masseproduktion – men det lyder som at fleksible OLED-skærme vil blive brugt i de fleste iPads efter 2023.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.