Apples 7-tommer smartskærm er muligvis på vej til en tidlig udgivelse i 2024

Apple smartskærm

Der har været en del rygter om Apples smartskærm på det seneste, og ideen om en HomePod med en skærm vil appellere til mange. Nu har den mangeårige Apple-analytiker Ming-Chi Kuo nogle forudsigelser om, hvilken slags ting vi kan forvente af den nye HomePod, og hvornår den kan ankomme.

Kuo postede sine forudsigelser på Medium, hvoraf den første antyder, at den nye HomePod kunne ankomme i første halvdel af 2024 med en 7-tommer skærm. Tilsyneladende vil det kinesiske skærmfirma Tianma levere skærmen, der bruges i den kommende smartskærm.

Tianma er tilsyneladende en nøglemodtager i Apples “fornyede smart home-strategi”, og er klar til at begynde at levere komponenter til low-end produkter med plads til at gå videre til bedre ting. Kuo hævder, at hvis tingene går godt nok, kan Tianma ende med at levere iPad-skærme på et tidspunkt i fremtiden.

Kuo går ikke i detaljer om Apples nye “smart-home-strategi”, kun at den nye HomePod kunne “aktivere tættere integration med Apples andre hardwareprodukter.” Selvom der ikke er nogen detaljer her, har vi hørt rygter om denne udsigt før – og hvad en Apple-smart-skærm kunne betyde.

Tilbage i januar hævdede en Bloomberg-rapport, at smartskærmen ville være en iPad-lignende enhed designet til at give dig mulighed for at styre smarte hjemmeprodukter – meget ligesom et Amazon Echo Show eller Google Nest Hub. Funktionalitet vil sandsynligvis også omfatte Facetime-opkald og videoafspilning, selvom det ikke er klart, hvilke videotjenester der vil være inkluderet.

Der er en chance for, at enheden kan fungere som en form for miniature Apple TV med adgang til alle dine foretrukne streamingplatforme. Vi forventer i det mindste, at Apple TV Plus er inkluderet sammen med Apple Music, som allerede er tilgængelig på HomePod-smarthøjttalere.

Apple sælger ikke rigtigt egne smarte enheder til hjemmet, men der er HomeKit og den nye Matter-standard. Det betyder, at en Apple-smartskærm kan integreres med et vilkårligt antal smarte hjem-gadgets, inklusive dørklokker og kameraer, uanset hvem der har lavet dem.

Men Apple bliver nødt til at gøre mere, hvis de vil positionere sig som førende inden for smart home-branchen – især da Amazon og Google har produceret smartskærme i årevis. Men på dette tidspunkt bliver vi bare nødt til at se, hvad der sker.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.