Samsung Galaxy S23 FE forvirringen fortsætter – vil den nogensinde komme?

Samsung lancerer muligvis ikke en Galaxy S23 FE-telefon i år, hvilket får os til at spekulere i, om de overhovedet vil lancere en.

Samsung Galaxy S23-serien er selvfølgelig allerede til salg, og den har vist sig at være populær takket være tilgangen med tre enheder. Men der havde været nogle antydninger om, at en fjerde Galaxy S23 var på vej, og at den ville komme i 2023. Nu er der blevet sat spørgsmålstegn ved det hele.

Det er efter, at lækker Roland Quandt delte et tweet, der sagde, at det “ikke ser ud til, at der kommer en S23 FE i år.” Og selvom det ikke nødvendigvis betyder, at der slet ikke kommer en, kan det pege på, at det er tilfældet, da vi sandsynligvis kan forvente, at Galaxy S24-serien ankommer i begyndelsen af 2024.

Det var desværre alt hvad lækeren kunne dele, men det lyder ikke godt for fans af FE-serien. Der havde været rapporter om, at Samsung kunne vælge at droppe Galaxy A74 i stedet for Galaxy S23 FE, men alt dette kan nu sås tvivl om givet det seneste tweet.

Det var dog først i februar 2023, at vi hørte, at en Galaxy S23 FE var på vej, og at den ville komme med en billigere chip for at sikre en lavere pris. Hele Galaxy S23-serien bruger flagskibet Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chip, men en lækker havde sagt, at Galaxy S23 FE i stedet ville bruge Snapdragon 8+ Gen 1.

Er den engang så populære Fan Edition-serie nu helt færdig, eller vil den genopstå i fremtiden? Hvis sidstnævnte, kunne vi så stadig se en Galaxy S23 FE, eller skal vi forvente noget helt nyt i 2024? Tiden vil vise det, men enhver, der venter på en annoncering, før de opgraderer fra deres nuværende telefon, er måske bedst tjent med at søge andre steder indtil videre.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.