Apples næste AirPods kunne spore dit helbred som Apple Watch

Airpod

En dag kunne din Apple AirPods Pro 2 fortælle dig lige så meget om dit helbred som dit Apple Watch Series 8. Ifølge det seneste “Power On” nyhedsbrev siger Bloombergs Mark Gurman, at Apple vil forfølge sundhedssporingsmålinger mere ihærdigt i fremtidige opdateringer til AirPods.

Gurman mener nemlig, at AirPods vil “blive et sundhedsværktøj” i løbet af de næste år eller to og vil have “evnen til at få høredata af en slags”.

For at bekræfte disse påstande har Apple indgivet to patenter, der beskriver en avanceret biometrisk sensor som den, Gurman taler om. Det seneste, amerikansk patent nr. 9.497.534 beskrevet af MacRumors som et øretelefonbaseret fitnessovervågningssystem, der kunne spore temperatur, hjertefrekvens, svedniveauer og mere.

Hvad det betyder for fremtiden for AirPods

Ganske vist er idéen om, at AirPods en dag vil inkorporere sundhedssporingsmålinger, lidt vag, selv for en som Gurman, der rutinemæssigt forudsiger, at AirPods får en form for opgradering. Det er dybest set som at sige, at det bliver nat engang i de næste 24 timer. Det kommer selvfølgelig til at ske.

Så langt tilbage som for et år siden havde vi hørt, at Apple ville tilføje sundhedssporingsfunktioner til AirPods fra en anden Apple-analytiker, Ming-Chi Kuo. Disse forudsigelser gik til dels i opfyldelse i den seneste udgave af de trådløse øretelefoner med Live Listen og Conversation Boost – to funktioner, der kan hjælpe hørehæmmede.

Når det er sagt, er ingen af AirPods’ tilgængelighedsfunktioner blevet godkendt som en fuld erstatning for høreapparater, og de indbyggede sensorer kan kun fortælle, hvornår øretelefonerne er ind eller ud af øregangen og kan ikke indsamle vigtige sundhedsoplysninger. Kort sagt, de har ikke den sundhedssporende troværdighed som Apple Watch.

Ud fra hvad vi hører her er det det, Apple sigte mod med Apple AirPods 4, når de uundgåeligt kommer i løbet af de næste par år.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.