Apples første foldbare iPad kunne komme i slutningen af 2024

ipad fold

Den længe rygtede foldbare iPad kunne blive annonceret i slutningen af 2024.

I hvert fald ifølge det Taiwan-baserede magasin Digitimes (via MacRumors), som diskuterede Apples påståede foldbare tablet i en rapport. Ifølge rapporten har teknologigiganten arbejdet på en foldbar iPad i fire år og foretaget løbende designændringer i løbet af den tid. Designet er ikke færdiggjort endnu, men virksomheden planlægger angiveligt at begynde at masseproducere den foldbare tablet inden udgangen af 2024.

Ifølge Digitimes’ kilder taler Apple med Samsung Display (SDC) og LG Display (LGD) om panelforsyning vedrørende foldbare produkter. Tilsyneladende er en af Apples bekymringer panelfoldning. Deres partnere har dog efter sigende været i stand til at reducere mærkbar krølning gennem deres mekaniske design.

Så hvorfor får vi potentielt en foldbar iPad før en foldbar iPhone? Digitimes siger, at da iPad udgør en mindre del af Apples salg, vil det være lettere for virksomheden at håndtere eventuelle potentielle problemer – for ikke at nævne have en mindre effekt sammenlignet med den populære iPhone.

Rygter omkring Apples første foldbare tablet har cirkuleret i godt et år. Tilbage i oktober 2022 rapporterede vi, at Apples første foldbare iPad blev tippet til at ankomme i 2024. Analytiker Ming-Chi Kuo fremsatte også denne påstand, men Bloomberg-reporteren og Apple-analytikeren Mark Gurman sagde, at foldbare iPads ikke ville blive lanceret i 2024. På det tidspunkt , sagde Gurman, at virksomheden arbejdede på opgraderinger som en OLED-skærm på iPad Pro. Vi skal bemærke, at Gurman ikke har sagt meget (hvis noget) om foldbare iPads i år.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.