OnePlus Open lanceringsbegivenhed: Sådan ser du den, og hvad du kan forvente

OnePlus Open

Telefonmærker bliver mere og mere åbne forud for deres lanceringer, lige fra Google, der viser sine Pixel-telefoner fra alle vinkler til OnePlus, der fortæller os navnet på sin længe ventede foldetelefon, OnePlus Open.

Så vi ved, at den kommer, og nu ved vi også, hvornår vi kan forvente det – der er en lanceringsbegivenhed i dag, og den lover at give os alle de saftige detaljer om Open.

Her er alt, hvad du bør vide, inklusive tidspunkter og hvad du kan forvente.

Hvornår og hvor er OnePlus Open-lanceringsbegivenheden?

OnePlus Open-lanceringsbegivenheden finder sted i dag, den 19. oktober 2023, i Mumbai, Indien. Det starter klokken 16:00 dansk tid, og vil give os en hel masse detaljer om OnePlus Open.

Hele begivenheden bliver livestreamet på YouTube, hvor du kan følge afsløringen af den nye foldetelefon fra OnePlus. Her er et direkte link til YouTube.

Hvis du foretrækker det, vil du også kunne finde streamen på OnePlus hjemmeside her, når tiden er inde.

Hvad kan du forvente af OnePlus Open-lanceringsbegivenheden

Der er ingen hemmelighed om, hvad der lanceres under denne OnePlus-begivenhed – det er Open, deres nye foldetelefon, og vi burde komme til at se den fra alle vinkler og finde ud af alt om dens specifikationer og muligheder.

OnePlus har bekræftet enhedens navn i de seneste dage, og de har stadig formået at lave masser af teasers om andre ting, vi ikke ved noget om endnu. For eksempel ved vi nu, at OnePlus Open vil have en klassisk OnePlus alarmskyder indbygget i sin hardware.

En interessant detalje, som OnePlus anerkender, men nogle gange undgår, er, at OnePlus Open også vil blive frigivet af Oppo under et andet navn – den samme hardware bruges af begge mærker. Pete Lau, OnePlus’ grundlægger, har også en ledende stilling hos Oppo, så det burde ikke være en kæmpe overraskelse.

Alligevel er det sjældent, at telefonmærker bruger den samme hardware, selv når de ejes af det samme moderselskab.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.