ASUS bekræfter, at de IKKE lukker Zenfone-afdelingen

Asus Zenfone 9 anmeldelse

ASUS har afvist en tidligere rapport om den mulige lukning af Zenfone-divisionen. Virksomheden udsendte en pressemeddelelse, hvor de afviser påstande fra et taiwansk medie, der rapporterede, at Zenfone 10 ville være det sidste flagskib i Zenfone-linjen.

“Vi vil gerne adressere rygtet om, at ASUS Zenfone 10 bliver den sidste generation af serien, og ASUS Zenfone-produktlinjen vil blive lukket ned. Dette er ikke sandt,” udtalte ASUS.

“Vi vil fortsætte vores to primære telefonproduktlinjer, ROG-telefonen og Zenfone. ASUS har et stærkt engagement i vores smartphone-forretning og kunder. Se venligst vores Q2 indtjeningsopkald for mere information. Vær venlig at holde øje med vores 2024-produktudvalg,” sagde virksomheden.

I henhold til virksomhedens indtjeningsrapport for 2. kvartal tegnede deres telefoner sig for 2% af den samlede omsætning i kvartalet, op fra under 1% i samme kvartal sidste år. Det ser ud til, at ASUS ønsker at bygge videre på den vækst, selvom deres smartphone-forretning har den laveste andel i det samlede produktmix, hvor pc’er og komponenter dominerer salget.

Rapporten fra et par dage tilbage antydede, at ASUS omstrukturerer virksomheden internt og vil skære Zenfone-afdelingen ned som følge deraf. Medarbejdere, der arbejder i afdelingen, forventedes at blive fusioneret med ROG-telefonteamet. ASUS’ eftertrykkelige bekræftelse gør det dog klart, at dens kompakte flagskibslinje er kommet for at blive. Selskabets fremadrettede erklæring antyder også, at de arbejder på nye Zenfone-lanceringer til næste år og derefter.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.