Bowers & Wilkins Px7 S2 anmeldelse: En masse opgraderinger uden ekstra omkostninger

Bowers & Wilkins Px7 S2 anmeldelse

Bowers & Wilkins er måske et navn, mange forbinder med avanceret lydudstyr til hjemmet, men virksomheden er også begyndt at lave hovedtelefoner. Deres seneste model, Px7 S2, er en fuldstændig ny version af PX, der debuterede i 2019. Bowers & Wilkins justerede designet, mens de forbedrede den aktive støjreduktion (ANC) og genindstillede lyden til nye 40 mm-drivere. På alle måder er denne nye model en værdig opgradering i forhold til sin forgænger, og du skal heller ikke betale mere for forbedringerne.

Bowers & Wilkins Px7 S2 anmeldelse: Design

Til Px7 S2 lånte Bowers & Wilkins elementer af både den originale PX og Px7, der bidrager til det raffinerede look. Virksomheden slankede også den overordnede form og valgte mere fylde i ørekopperne – alt imens de trimmede den samlede vægt. Finere detaljer som en sølvkant, hvor ørekoppen møder ørepuderne, giver S2 et mere premium-look end sin forgænger. Den teksturerede overflade på både ørekopperne og på tværs af toppen af pandebåndet fremhæver også æstetikken.

De fysiske kontrol-elementer er det samme, og der er ikke noget at klage over. Sandheden er, at knapper stadig er mere pålidelige end berøringsknapper. Selv de bedste touch-kontroller er aldrig 100% pålidelig, men en knap, du skal trykke på, er det altid.

Læs også: Bedste trådløse høretelefoner 

På bagsiden af den højre ørekop er der en strømskyder, der fungerer som Bluetooth-parringskontrol. Lige nedenfor er en multifunktionsknap flankeret af lydstyrkeknapperne. Denne midterknap accepterer enkelt-, dobbelt- og tredobbelt tryk for henholdsvis afspilning/pause, afspilning af næste nummer og afspilning af forrige nummer. Når du modtager et opkald, accepterer et tryk, mens et tryk og hold i to sekunder vil afvise det. Hvis du trykker én gang på denne midterknap, afsluttes et opkald også.

På venstre side er der en enkelt hurtig handlingsknap. Som standard skifter den mellem støjreduktion, Pass-Through (omgivende lyd) og slukket. Men hvis du ikke har noget imod at bruge virksomhedens app til at foretage denne ændring, kan du gentildele denne knap for at aktivere din valgte stemmeassistent. I modsætning til mange hovedtelefoner vil det ikke udløse Alexa, Siri eller Google Assistant, hvis du holder multifunktionsknappen nede.

Når det kommer til pasform, er Px7 S2 blandt nogle af de mere komfortable hovedtelefoner, jeg har testet. S2’eren sad tæt, hvilket er essentielt for effektiv støjreduktion, men det blev aldrig for meget. Ikke en eneste gang følte jeg, at kanten af ørekoppen efterlod et mærke omkring mine ører, takket være den opdaterede pude på ørepuderne. Dette er ikke altid tilfældet.

Bowers & Wilkins Px7 S2 anmeldelse: Software

Px7 S2 er Bowers & Wilkins første sæt hovedtelefoner, der fungerer med dens Music-app. Tidligere modeller er kompatible med dens Headphones-app, men den software giver kun adgang til grundlæggende indstillinger, vist batterilevetid og en samling af lydlandskaber til afslapning. Musik-appen har meget mere at byde på, da den understøtter B&Ws højttalere: Formation-linjen, Panorama 3-soundbaren og Zeppelin.

Først og fremmest giver softwaren dig mulighed for at justere EQ-indstillingerne på Px7 S2. Desværre er mulighederne her meget begrænsede. Der er skydere til diskant og bas, men intet til mellemtoner eller yderligere finjustering. Ligesom Headphones-appen viser denne stadig en batteriprocent og giver dig mulighed for at bruge softwaren til at vælge ANC, omgivende lyd eller at slå begge disse fra. Du kan også administrere prioriteringen af de to enheder, Px7 S2’s multipoint-forbindelse tillader at synkronisere med. Som jeg nævnte, er der mulighed for at få knappen “Hurtig handling” på venstre ørekop til at tilkalde din stemmeassistent i stedet for at skifte mellem støjindstillinger.

Så er der også et par praktiske muligheder til strøm- og lydstyring. For det første er der en automatisk standby-kontrol, der sætter hovedtelefonerne i en “lav strømtilstand” efter 15 minutters inaktivitet. Dernæst er der automatisk pause drevet af Px7 S2’s indbyggede slidsensor. Virksomheden siger, at du kan aktivere dette blot ved at løfte den ene ørekop, og det giver dig mulighed for at justere følsomheden med tre indstillinger (Lav, Normal og Høj). Under tests var jeg faktisk nødt til at dreje ørekoppen ned mod min hals for at udløse dette. Helt at fjerne hovedtelefonerne fungerede fint, men den anden metode kunne bruge lidt finjustering. Både den automatiske pause og standby-funktionen kan slås fra, hvis du ikke vil bruge dem, så der er ikke noget pres for at bruge nogen af dem.

Bowers & Wilkins planlægger allerede en opdatering til softwaren, der vil tilføje en musikafspiller i appen. Dette er allerede en ting for virksomhedens højttalere, der er kompatible med Music-appen, men snart vil du være i stand til at forbinde en række streamingtjenester til at spinne din lyd fra den samme app, der organiserer dine hovedtelefonindstillinger. I øjeblikket understøtter appen Tidal, Deezer, Last.fm, TuneIn Radio, Qobuz, Soundcloud, NTS Radio og Dash Radio.

Bowers & Wilkins Px7 S2 anmeldelse: Lydkvalitet

Blandt de store forbedringer på Px7 S2 siger Bowers & Wilkins, at de byggede en “helt ny akustisk platform” drevet af friske 40 mm drivere. Virksomheden siger, at disse specialdesignede enheder tilbyder lav forvrængning og mere nøjagtig gengivelse, placeret i en vinkel i ørekopperne for at holde tingene til at lyde så naturligt som muligt. Faktisk har Bowers & Wilkins konstrueret et virkelig fordybende lydbillede, der omslutter dine ører. Bassen er flot og slagkraftig, mens høje toner giver dybde og vokaler skærer igennem selv de mest kaotiske genrer.

Px7 S2 udmærker sig med hård rock som Gojiras Magma og Deftones Ohms. Når begge band går all in, får du stadig finere detaljer som tekstur i de forvrængede guitarer og de subtile nuancer i trommesættet. Og det forbliver en mur af lyd hele vejen igennem, og det virker aldrig komprimeret til et rod af støj.

Blødere genrer går en lignende skæbne i møde, da Chris Stapletons kombination af southern rock growl og bluesy guitarplukning er dejlig tyk oven på hans backingband. Selv emo-klassikeren Clarity fra 1999 fra Jimmy Eat World lyder atmosfærisk og fuld. Kendrick Lamars Mr. Morale & The Big Steppers fremviser S2’s basrespons godt og giver noget low-end punch, mens vokalen forbliver sprød og klar blandt synths, klaver, snare og andre lyde. Kick-tromme og dybe synthesizer-toner får lige stor plads til at operere på sange som “N95”. Det bliver interessant at se, om Bowers & Wilkins yderligere forfiner sin lydprofil på den kommende Px8, fordi det her er allerede imponerende.

Når det kommer til ANC-ydelse, er Px7 S2 også ret god der. Vi taler ikke Bose- eller Sony-niveauer, men Bowers & Wilkins er ikke langt væk. Virksomheden lavede store ændringer i støjreduktionen på S2 ved at bruge sin interne teknologi til at udføre de tunge løft uden at påvirke den overordnede lydkvalitet. Det opgraderede også mikrofonerne, der overvåger både output fra driverne og eventuel miljøstøj. Resultatet er nogle imponerende blokeringsevner, selv med ting som menneskestemmer, som nogle hovedtelefoner har svært ved at imødegå. Jeg havde ingen problemer med at dæmpe to børns støj derhjemme til sommer, når det var tid til at arbejde. Ditto for konstant støj som en lydmaskine eller opvaskemaskinen.

Pass-Through, virksomhedens navn for omgivende lyd eller transparenstilstand, får arbejdet gjort, men det kunne kræve lidt forfining. Sammenlignet med den bedste naturlige lyd til denne funktion, Apples AirPods Max, giver Px7 S2 dig mulighed for at høre noget af omverdenen, men der er ingen tvivl om, at du stadig har hovedtelefoner på. Omgivelsesstøj er dæmpet, og selv når der ikke afspilles lyd, er det ikke det bedste til at prøve at føre en samtale.

Bowers & Wilkins Px7 S2 anmeldelse: Opkaldskvalitet

Næsten alle hovedtelefonfirmaer snakker om forbedret opkaldskvalitet på deres nye modeller nu til dags, men de faktiske resultater ret forskellige. For Px7 S2 ændrede Bowers & Wilkins både placeringen og vinklen på de to stemmemikrofoner, mens de øgede støjdæmpningen. Virksomheden siger, at disse tweaks vil give mulighed for bedre ydeevne “selv i de mest støjende miljøer.” Heldigvis holder disse påstande for det meste stand.

Personen i den anden ende sagde, at jeg lød, som om jeg holdt min telefon op til mit ansigt i stedet for at have hovedtelefoner eller øretelefoner på. Oftere end ikke får hovedtelefoner dig til at lyde, som om du er på højttalertelefon, men det er ikke tilfældet her. De bemærkede også, at Px7 S2 var gode til at reducere baggrundsstøj. Selv med alt dette, vil jeg stadig ikke anbefale disse som et godt valg til almindelige video- eller stemmeopkald på grund af det faktum, at den omgivende lyd ikke er så stor, og jeg kunne mærke, at jeg til tider blev en smule højlydt.

Bowers & Wilkins Px7 S2 anmeldelse: Batterilevetid

Bowers & Wilkins lover 30 timers batterilevetid på Px7 S2, men virksomheden angiver ikke, om det er med aktiv støjreduktion slået til eller ej. Med ANC aktiv ville det tal sætte denne model på niveau med mange af de bedste støjreducerende hovedtelefoner, du kan købe i øjeblikket. Px7 S2 rammer godt plet i forhold til de angivne tider. Hvad mere er, de 30-timer, som jeg ville antage er regelmæssig brug (en blanding af ANC og transparens tilstands til musik og opkald) – havde disse hovedtelefoner stadig 33 procent i tanken ifølge både virksomhedens app og Bluetooth-menuen i macOS.

Virksomheden forbedrede deres hurtigopladningsfunktion på S2 og tilføjede yderligere to timers spilletid, når du tilslutter i 15 minutter. Det er nu syv timer sammenlignet med fem timer på den originale Px7. En fuld opladning fra nul vil tage to timer.

Bowers & Wilkins Px7 S2 anmeldelse: Afslutningsvis

Når de fleste virksomheder opdaterer et eksisterende sæt hovedtelefoner, er opdateringen i bedste fald beskeden. Med Px7 S2 har Bowers & Wilkins dybest set skabt et helt nyt produkt. Dette er ingen iterativ opdatering, da S2 fremviser betydelige forbedringer til både ANC og overordnet lyd.

Et designeftersyn tager tingene et skridt videre, og selvom disse hovedtelefoner kunne bruge en smule polering, passer de godt sammen med flagskibsmodeller fra andre virksomheder. Du får ikke et hav af funktioner, men Bowers & Wilkins har klaret det meste af det grundlæggende, inklusive de to største udfordringer for hovedtelefoner. Og det gjorde de uden at hæve prisen, hvilket altid er en fremragende prikken over i’et. Alt dette gør Bowers & Wilkins Px7 S2 samlet set til nogen af de bedste høretelefoner på markedet lige nu.

Fordele
  • Imponerende lydkvalitet
  • Bedre end annonceret batterilevetid
  • Effektiv støjreduktion
  • Behagelig pasform
  • Raffineret design
Ulemper
  • Opkaldskvalitet
  • Meget grundlæggende EQ-tilpasning
  • Automatisk pause kræver finpudsning
About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.