Camera Assistant-appen er nu tilgængelig til Galaxy A53, Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 5G

Samsung lancerede Camera Assistant-appen sidste år som en del af sin Good Lock-pakke. Appen var kun tilgængelig til flagskibs Galaxy-telefoner, men det er lige ændret.

Camera Assistant er nu tilgængelig til mellemklassen Samsung Galaxy A53 og Galaxy A54, rapporterer Sam Lover. Den nyligt tilføjede support kommer via version 2.0.01.0 af appen.

Under alle omstændigheder giver Camera Assistant dig mulighed for at foretage et væld af tweaks til Samsungs kameraapp. Disse tweaks inkluderer skift til automatisk linseskift, prioritering af hastighed over fokusering og automatisk HDR.

Du kan også aktivere blødere billeder, en 2x zoom-genvej i Samsung-kameraappen og en Quick Tap Shutter-indstilling (at tage et billede, så snart du rører ved udløseren i stedet for, når du slipper den).

Det er ingen tvivl om, at smartphonefotografentusiaster, der ejer en Galaxy A53 eller A54, bør give Camera Assistant en chance. Bemærk, at din telefon skal køre One UI 6-opdateringen. Du kan hente Camera Assistant her.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.