Datoen for ankomsten af Xiaomi’s 13-serie i Danmark er fastsat

Xiaomi 13

Xiaomi har i dag (26. februar) meddelt, at den internationalt stærkt omtalte Xiaomi 13-serie også kommer til salg i Danmark. Serien er det første konkrete udkomme af det strategiske partnerskab Xiaomi har indgået med kameraproducenten Leica. 13-serien består af tre modeller: Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Lite og alle tre modeller kan forudbestilles fra i dag mandag den 27. februar.

Xiaomi 13 Pro – Flagskibsmodellen til mobilfotografer

Xiaomi og Leica har sammen udviklet fototeknologien i den nye 13 Pro-model. Modellen har et 3-dobbelt kamera på bagsiden med forskellige linser, for at sikre muligheden for at tage billeder med dybt zoom, bred vidvinkel og stærke farver. Mobilens sensor er på én tomme og er den største sensor, der til dags dato er fundet i en Xiaomi-mobil. Xiaomi 13 Pro understøtter 10-bit RAW DNG-profiler til professionel fotoredigering i Adobe Photoshop og Lightroom, hvilket giver mange muligheder for efterbehandlinger af billederne.

Xiaomi 13 Pro har en keramisk bagside og en AMOLED-skærm på 6.73 tommer med høj lysstyrke.

Mobilen kan fås i sort eller hvid, og er IP68-klassificeret, hvilket er den højeste klassificering inden for modstandsdygtighed over for støv og vand. Klassificeringen gælder ikke kun for flagskibsmodellen; Også Xiaomi 13 og 13 Lite lever op til IP68.

Xiaomi 13 – En all-around fotosmartphone

Xiaomi 13-modellen indeholder stort set de samme fotoegenskaber som dens storebror Xiaomi 13 Pro. Dog er denne model mindre og kan erhverves til en lavere pris. Skærmen på denne model er en smule mere kompakt, men stadig med en lige så høj opløsning. Xiaomi 13-modellen har ligeledes et 3-dobbelt kamera på bagsiden, dog i en mere nedtonet version end i Pro’en. Dog giver Xiaomi’s brugerflade et utal af muligheder for at udfolde sig kreativt med forskellige fotoindstillinger såsom Leica Authentic Look og Leica Vibrant Look. Batteriet i denne model er et 4,500mAh batteri, som understøtter trådløs opladning.

Xiaomi 13 har en 6.36-tommer AMOLED-skærm, og mobilen kan fås i sort eller hvid.

Xiaomi 13 Lite – En smartphone til den lejlighedsvise mobilfotograf

Den sidste mobil i rækken er Xiaomi 13 Lite, der som de to andre modeller kommer med Amoled-skærm og hurtig opladning. Modellen er udviklet med henblik på at tilbyde mange fotoegenskaber, et simpelt design og en tryg brugeroplevelse. Selvom denne model er den mest prisoverkommelige i rækken, indeholder den alligevel en række fotofunktioner for content-skabere og kameraentusiaster såsom selfiezoom, lommespejl og ”Xiaomi Selfie Glow”, der kan tilføje forskellige effekter til både film og billeder. Xiaomi 13 Lite har en skærm på 6,55 tommer og et slankt design. Mobilen har en lethed på 171 gram og kan fås i legende farver såsom lyseblå, lyserød såvel som sort.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.