OnePlus lancerer ny koncepttelefon på MWC i Barcelona

Som en del af OnePlus’ line-up af flagskibsprodukter lancerer den globale teknologivirksomhed i dag sin nye koncepttelefon OnePlus 11 Concept på Mobile World Congress 2023 i Barcelona. Den nye koncepttelefon kommer med en helt ny køleteknologi til smartphones og er udstyret med et komplekst designet kamerasystem med radering og dekorative teknikker, som normalt kun er forbeholdt ure i luksuskategorien.

Med lanceringen af koncepttelefonen præsenterer OnePlus ligeledes den innovative  køleteknologi  Active CryoFlux, der er indbygget i OnePlus 11 Concept. Den nye koncepttelefon er ikke kun et bevis på OnePlus’ forpligtelse til kontinuerligt at skabe innovative produkter, men viser også brugerne den nyeste teknologi. 

Active CryoFlux har på baggrund af en række tests demonstreret sin høje ydeevne. Med teknologien er det muligt at sænke koncepttelefonens temperatur med op til 2,1 °C under spil – det forbedrer et spils billedfrekvens med 3 til 4 billeder per sekund. På samme måde kan temperaturen nedbringes med op til  1,6 °C under opladning, hvilket reducerer opladningstiden.

Active CryoFlux er skabt ved at tilpasse kølekapaciteten fra gaming-pc’er til en smartphone. Kernen i Active CryoFlux er en piezoelektrisk keramisk mikropumpe af industriel kvalitet, der er forbundet med rørledninger, som er indlejret mellem en øvre og en nedre membran. Mikropumpen fylder mindre end 0,2 cm2, hvilket gør det muligt for kølevæsken at cirkulere rundt om rørledningerne uden at øge OnePlus 11 Concept’s vægt og tykkelse væsentligt.

“Vi er stolte over at kunne lancere endnu et flagskibsprodukt, der understøtter vores ‘1+4+X’-produktstrategi – ‘1′ står for flagskibssmartphone, mens ‘4’ indikerer de understøttende økosystem-enheder som tv, høretelefoner, ure og tablets. ‘X’ repræsenterer en hel verden af produkter, som kan forbindes med OnePlus-økosystemet for at skabe et digitalt liv i topklasse,” siger Marie Dam Feldborg, nordisk marketingdirektør i OnePlus. 

Futuristisk og luksuriøst design

OnePlus 11 Concept har et elegant og futuristisk design, der fuldendes af et buet bagcover. Den klare bagside giver et fascinerende kig til Active CryoFlux-rørledningerne, ligesom bagcoveret er udstyret med en belægning, hvor metal og legering deponeres i bittesmå mængder ved hjælp af et elektrisk felt. 

OnePlus 11 Concept kommer desuden med et komplekst designet kamerasystem, hvor isblå Active CryoFlux-væske flyder rundt om kameraet, mens linseområdet er omgivet af Guilloché-radering – en dekorativ teknik som normalt findes i ure indenfor luksuskategorien. 

Flere flagskibsprodukter under Mobile World Congress

Foruden OnePlus 11 Concept præsenterer OnePlus også flagskibsprodukterne OnePlus 11 5G,  OnePlus Buds Pro 2, OnePlus Pad og OnePlus 45W Liquid Cooler, der alle er at finde på OnePlus messestand under MWC 2023. 

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.