De 15 bedste Android-tablet-spil, der fungerer bedre på store skærme

En af de bedre anvendelser af en tablet er at spille spil. Det giver mulighed for mere nydelse og mere behagelig betjening.

Tablets er fremragende enheder til mobilspil. Deres større skærmstørrelser giver dig mulighed for at nyde grafikken mere. Det giver også udviklere mulighed for at sprede kontrolenhederne ud, og dermed en lettere og bedre fornemmelse. Android-tablets er ikke de mest populære enheder i verden, og mange udviklere laver spil, der foregår i portrættilstand og giver mere mening på telefoner. Der er dog nogle spil, der bare er bedre på tablets. Her er de bedste Android-tabletspil.

Læs også: Bedste tablets lige nu

Sådan valgte vi de bedste Android-tablet-apps

Så hvad gør et spil bedre egnet til tablets end smartphones? Det er faktisk en lettere beslutning, end man skulle forvente. Vi kiggede på alle mulige ting, inklusiv kontrol, orientering og hvor meget information der blev vist på skærmen på én gang. Hvert spil på denne liste er i liggende tilstand, er simple at kontrollere og kræver ikke, at spillere rækker ind til midten af skærmen under actionsekvenser, hvis spillet har mange dem. Da vi først begyndte at diskvalificere spil, der ikke er venlige over for større skærme, blev listen ret hurtig kort. Lad os komme igang!

1. Alto’s Odyssey

Pris: Gratis at spille

Altos Odyssey er en af de bedste løbe-spil fra 2018. Den byder på enkel, men smuk grafik, let spil og mekanik og en enkel forudsætning. Du står på ski ned ad en bakke, mens du laver massive hop og undgår forhindringer. Spillere samler mønter undervejs for at låse op for ting i butikken i spillet. Spillet har også 180 mål at fuldføre, forskellige niveauer at spille igennem, og endda små ekstrafunktioner som dynamisk belysning og vejr. Det er uden tvivl et af de bedste løbe-spil nogensinde, og dens orientering i landskabstilstand gør den endnu bedre på tablets end på telefoner. Spillet er gratis at spille, men du vil sandsynligvis ikke engang bemærke det. De fleste køb i spillet er alligevel af kosmetisk-karakter.

Hent på Google Play.

2. Beamdog games (seks spil total)

Pris: 85 kr. pr spil.

Beamdog er en udvikler på Google Play. De har specialiseret sig i at overføre gamle pc-spil til Android. Beamdog har i øjeblikket fem titler ude lige nu. De er Baldur’s Gate I og II, Icewind Dale, Neverwinter Nights, Seige of Dragonspear og Planescape: Torment EE. Alle seks spil har lignende spilmekanikker. De er massive, hardcore RPG’er med tonsvis af færdigheder, skurke, fangehuller, tyvegods og lange historier. Brugergrænsefladen er ofte trang selv på større telefoner. Derfor er tablets virkelig de bedste enheder til disse spil. Det enkelte spil koster 85 kr. men der er også valgfri køb i appen til ting som stemmepakker og andre tilpasninger.

Hent på Google Play.

3. Bridge Constructor Portal

Pris: 45 kr.

Bridge Constructor Portal er et af de nyere Android-spil. Det fungerer perfekt på telefoner. Men den større tabletskærm gør det lettere at spotte bevægelserne i spillet. Det indeholder en masse niveauer, elementer fra både Portal- og Bridge Constructor-spil og understøttelse af Google Play Spil. Det spiller lidt hårdt på Portal-universet. Det er dog stadig et bundsolidt puslespil. Det er også et betal-engangsspil uden yderligere køb i appen eller reklamer. Det er også gratis, hvis du bruger Google Play Pass.

Hent på Google Play.

4. The Escapists 2

Pris: 59 kr.

The Escapists 2 er et escape-pusle simulationsspil. Du spiller som fange i et fængsel. Målet er at bryde ud af fængslet uden at blive fanget. Spillere skal spille rollen som en fange ved at møde op til deres fængselsjob og gå til måltider. I mellemtiden skal du lave forskellige ting, skjule forskellige smuglervarer og lægge planer for at komme derfra. Spillet inkluderer ni fængsler, et dybdegående håndværks- og handelssystem og mere. Det er ganske godt til dens pris, og den er også tilgængelig gratis på Google Play Pass.

Hent på Google Play.

5. Kingdom Rush Vengeance

Pris: 38 kr. med køb i appen

Kingdom Rush Vengeance er det seneste spil i en række af populære tower defense titler. Det spilles som et klassisk tower defense spil. Du bygger tårne og sender helte ud for at besejre de onde, før de når slutningen af niveauet. Der er en masse niveauer, tårne og helte at spille med sammen med mange, mange opgraderinger samt bosskampe. Brugergrænsefladen er helt fin på en telefon. Men alle monstrene kan få det til at føles rodet, og tablets hjælper med dette. Næsten ethvert tower defense spil ville være godt til tablets, inklusive populære spil som Bloons TD 6 og andre. Vi anbefaler kun Kingdom Rush Vengeance frem for alle de andre, fordi det er gratis med Google Play Pass.

Hent på Google Play.

6. Levelhead

Pris: 55 kr.

Levelhead er et fremragende platformspil og et af de bedste Android-tabletspil. Basisspillet har over 90 niveauer med jævnt gameplay og nogle ekstra funktioner, hvis du vil køre spillet hurtigere. Spillets kendetegn er dog muligheden for at designe og uploade dine egne niveauer, der ligner Mario Maker. Du kan også downloade andres niveauer og spille dem. En tablet giver dig mere plads til at redigere niveauerne, så det er faktisk en god måde at spille spillet på. Spillet er gratis med Google Play Pass og er også tilgængeligt på iOS, PC og Nintendo Switch med fuld krydslagringsfunktioner. Udviklerens anden titel, Crashlands, er et andet fantastisk tabletspil.

Hent på Google Play.

7. Minecraft

Pris: 59 kr. med køb i appen

Minecraft droppede Pocket Edition-navnet i 2017. Det er ikke den fulde version af spillet. Det betyder, at det også kan spilles med Xbox One og pc-versioner. Vi anbefaler denne til tablets på grund af alle kontrollerne. Der er masser at lave i Minecraft, herunder udforske, lave ting, bygge og andre ting. Microsoft sælger servere til en månedlig pris, hvis du ikke ønsker at lave din egen. Derudover er mobilversionen billigere end konsol- eller pc-versionerne. Under alle omstændigheder er det et af de fremragende Android-tabletspil.

Hent på Google Play.

8. Old School Runescape

Pris: Gratis / $10,99 per måned / $99,99 om året

Old School Runescape (OSRS forkortet) er en af de mest populære MMORPG’er i verden. Du kan spille det på mobiltelefoner, tablets, webbrowsere, og på computeren. Der er en massiv verden at udforske, en sund spillerbase at interagere og handle med, og masser af quests at fuldføre. I modsætning til de fleste fungerer denne på abonnementsbasis. Medlemmer får nogle ekstra fordele som en større bank. Det er op til dig, om du vil spille gratisversionen eller abonnementsversionen. Dette er sandsynligvis den bedste MMORPG på mobil, og den har en landskabstilstand, der fungerer meget godt til tablets. Derudover har udviklerne også endelig frigivet en officiel RuneScape client (Google Play) til Android, som også ville være bedre på tablets.

Hent på Google Play.

9. Pocket City

Pris: Gratis / 25 kr.

Pocket City er en simulator til bygning af byer, der ligner Sim City. Du bygger forskellige typer bygninger, veje og andre ting for at få din by til at køre glat. Den byder både på vejrkatastrofer og fester, der får din by til at føles levende. Spillere låser gradvist op for mere jord, flere bygninger og flere ting, mens de spiller. Den gratis version er kun basisspillet. Premium-versionen inkluderer flere funktioner, en dedikeret sandkassetilstand og ingen reklamer. Dette er et overraskende godt Sim City-lignende spil, og vi elsker, at det ikke er et gratis-at-spille-spil. Du kan også spille i enten liggende eller stående tilstand.

Hent på Google Play.

10. Rebel Inc

Pris: Gratis at spille

Rebel Inc er et af de nyere tabletspil på listen. Det er af de samme udviklere af Plague Inc, så du ved, at det bliver godt. Du kommer ind i et område fyldt med uro, og du skal løse problemet. Spillet inkluderer syv scenarier, tonsvis af oprørsstrategier at overvinde og en forgrenende historie baseret på dine beslutninger. Udviklerne undersøgte de fleste af disse ting, da de lavede spillet for at gøre det så realistisk som muligt. Der er også otte guvernører med forskellige evner at prøve. Det er et gratis spil, men det er ærligt talt et af de bedre.

Hent på Google Play.

11. Riptide GP: Renegade

Pris: 19 kr

Riptide GP: Renegade er nok det bedste racerspil lige nu. Historien starter med en racer, der bliver udelukket fra GP-løbene for at bryde reglerne. Du spiller som den person, mens du racer for at genvinde din ære. Spillet har noget rigtig godt grafik, og der er også en kampagne, online multiplayer og forskellige racertyper, som du kan spille med. Det kommer også med understøttelse af split-screen multiplayer, controller support og mere. Det er helt sikkert værd at tjekke ud.

Hent på Google Play.

12. Square Enix games

Pris: Gratis at spille / Varierer

Square Enix er en af de bedste udviklere til mobilspil. De har en stor samling af tabletspil, der spænder fra konsol til titler, der er lavet til mobil. Du kan finde otte Final Fantasy-spil, Chrono Trigger, Secret of Mana, Adventures of Mana, Tomb Raider, Tomb Raider II, Chaos Rings 3 og mange andre fantastiske titler. De fleste af dem fungerer helt fint på en telefon, men at have en tablet øger virkelig oplevelsen. Priserne varierer fra gratis at spille til 169 kr., så der er lidt at vælge imellem, uanset hvad du er til. Deres seneste store udgivelse var Final Fantasy XV: Pocket Edition, en fremragende tilføjelse til dit udvalg af tabletspil. Square Enix har også gratis spil i deres portefølje, såsom Final Fantasy Brave Exvius eller Final Fantasy Record Keeper. De er dog bedst egnede til telefoner, ikke tablets.

Hent på Google Play.

13. Stardew Valley

Pris: 38 kr.

Stardew Valley er et af de bedste nye tabletspil fra 2019. Det er en landbrugssimulator med en masse ekstra funktioner og ting at gøre. Spillere starter med at omdanne deres tilgroede marker til en funktionel gård og udvider derfra. Du kan også blive gift, deltage i byens begivenheder, opdrætte dyr og endda fiske, hvis du vil. Der er et væld af måder at tilpasse selve gården, og alle låses op ved at spille spillet. Det er en stærk kandidat til det bedste fra 2019, og det ser godt ud på en tablet. Spillet er også gratis via Google Play Pass, hvis du bruger det.

Hent på Google Play.

14. This War of Mine

Pris: 89 kr. + 24 kr.

This War of Mine var en af de ubestridte bedste titler fra 2015. Det er et horror-overlevelsesspil, hvor du skal overleve en krig, der foregår omkring dig. Det får dig til at tage nogle ret brutale beslutninger, når det kommer til, hvem der skal leve, og hvem der skal dø. Du kan også lave forskellige ting, administrere dit shelter, og du får et totalt tilfældigt antal karakterer, hver gang du starter. Det er et mørkt spil, men det er også rigtig godt. Den eneste ulempe er, at det er et af de dyrere tabletspil. På den positive side er der en ekstra udvidelse til 24 kr., hvis du kan lide spillet og vil have mere. Du kan også spille det gratis gennem Google Play Pass.

Hent på Google Play.

15. Tsuro

Pris: 45 kr.

Tsuro er et brætspil til Android. Det fungerer meget som Ticket to Ride og andre lignende spil. Spillerne skiftes til at skabe stier på spillepladen. Spilleren vinder, hvis de får den længste vej og flest point. Tsuro er fremragende på tablets af et par grunde. Det første er, at man kan spille op til otte spillere på den samme enhed. Større skærme giver bedre spiloplevelser for flere personer. Det andet er, som de fleste brætspil, at Tsuro kan blive lidt trængt på mindre skærme. Pandemic og Ticket to Ride er også fremragende multiplayer-brætspil til Android, som fungerer godt på en tablet.

Hent på Google Play.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.