Samsung Galaxy Note er angiveligt færdig for altid – men dens innovationer vil fortsætte

Samsung Galaxy Note-serien er officielt færdig, ifølge den koreanske nyhedsside ETNews. Ikke alene vil der ikke være nogen Samsung Galaxy Note 22, men produktionen af 2020’s Galaxy Note 20-serie har tilsyneladende også nået vejs ende.

Det skal bemærkes, at kilden til denne information ikke er klarlagt, idet ETNews blot siger, at “det er blevet bekræftet”, men hvis det er rigtigt, er det ikke overraskende.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Vi har hørt om afslutningen af Galaxy Note-serien i nogen tid, især da Samsung tydeligvis ikke så Galaxy Note 21 som værd at satse på under den globale chipmangel, men i stedet betragtede de foldbare produkter som en prioritet – og alle de beviser peger på, at 2022 ser meget ens ud, uden ende på siliciumforsyningsbegrænsninger i sigte.

Men bare fordi Galaxy Notes navn måske er trukket tilbage, betyder det ikke, at de kernekoncepter, der gav den en så loyal tilhængerskare, er tabt for altid. Faktisk peger alle tegn på, at Samsung Galaxy S22 Ultra-modellen tager nogen af disse koncepter.

Samsung Galaxy Note: Hvad er inkluderet i navnet?

Galaxy S22 Ultra vil, ifølge de seneste lækager, ligne meget Samsung Galaxy Note 20, med en 6,81-tommer skærm (mens de andre Galaxy S22-telefoner efter sigende bliver mindre) og en dock til S Pen at sidde i.

Det er det sidste punkt, der virkelig lyder godt, for de fans af Galaxy Note, der var klar til at starte en protest mod Samsung for at sikre dens fremtid. Mens Samsung Galaxy S21 Ultra og Galaxy Z Fold 3 begge understøtter S Pen, er det et lidt uhåndterligt ekstraudstyr. Uden en dock til at have S Pen’en, når den ikke er i brug, føles den mindre integreret i enheden.

Ved at returnere S Pen’en på sin retmæssige plads på telefonen, kunne Samsung forhåbentlig sende en besked der lyder: Samsung Galaxy S22 Ultra er intet uden sin S Pen.

Med det i mente, betyder det virkelig så meget, at den sandsynligvis ikke teknisk set vil være medlem af Galaxy Note-familien? Jeg vil mene ikke: det er hardwaren, der tæller, og uanset om det er en S-serie eller en Note-telefon, så længe den har den store skærm og indbygget S Pen, er der god chance for, at det bliver en vinder.

Der er dog én mulig ulempe ved dette: prisen. Samsung Galaxy S22 Ultra vil sandsynligvis være enormt dyr taget i betragtning af, at Galaxy S21 Ultra blev solgt til $1.199, og selvom det kan være en rimelig erstatning for Note 20 Ultra, er der intet for budgetbevidste S Pen-elskere. Hvor er erstatningen for den billigere Galaxy Note 20 vanilla model, eller Galaxy Note 10 Lite?

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.