Google Maps får muligvis denne interessante funktion

google maps

Google Maps er et utroligt nyttigt værktøj, især hvis du forsøger at finde ud af et område, du ikke er bekendt med. Men det er ikke ideelt at hoppe frem og tilbage mellem forskellige steder, og derfor lyder denne nye “Dock to bottom”-funktion virkelig tiltalende.

Læs også: Bedste tablets lige nu

Fra hvad vi har set er dette en eksperimentel funktion, som er opdaget af Search Engine Roundtable (via Android Police), som giver desktopbrugere mulighed for at gemme placeringer i en dock nederst på et kort. På den måde er det nemmere at skifte mellem steder, du tjekker.

Funktionen fungerer ved at tilbyde en “Dock to bottom”-knap på en virksomhedsprofil, og ved at klikke på den fastgøres den så til bunden af skærmen. Ligesom du kan se nedenunder:

Funktionen ser ud til at være utrolig begrænset lige nu, så forvent ikke at finde den på Google Maps endnu. Nogle mennesker har endda rapporteret, at de har set funktionen og ikke er i stand til at gøre det igen senere.

Der er ingen garanti for, at denne funktion nogensinde vil se dagens lys. Google er kendt for at kassere funktioner på det eksperimentelle stadium, og det faktum, at nogle mennesker ikke har kunne gøre det igen, er ikke et godt tegn.

Det er stadig den slags ting, vi gerne vil se komme til Google Maps, og det burde gøre det nemmere end nogensinde at sammenligne placeringer. Især på mobilen, hvor du ikke har den luksus at åbne forskellige faner.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.