Bedste tablets i 2021: De bedste iPads, iPad Pros, Android tablets og Windows tablets

Bedste tablet i 2021

De bedste tablets er på niveau med de bedste bærbare computere. Dagene, hvor tabletten bare var en storskærmet plade, er for længst væk. Den nye iPad Pro 12,9-tommer er lige så hurtig som en MacBook Pro, har den bedste skærm, vi nogensinde har set i en bærbar enhed og har mikrofoner i verdensklasse og kameraer, der gør den til et tranportabelt filmstudie.

Men du behøver ikke nødvendigvis at købe Apples bedste iPad for at få den bedste tablet til dine behov. Uanset om du er en Android-fan, til Windows-enheder eller fuldt engageret i Apples økosystem, har der aldrig været et bedre tidspunkt at investere i en tablet. De er forbløffende fleksible og kompatible, og kan alt lige fra at lave film til at se dem, fra regneark til online shopping. Og med tilbehør som Samsungs S Pen og Apple Pencil er de også fantastiske værktøjer til kunstnere og illustratorer.

Læs også: Bedste Smartphones i 2021

Ikke alle ønsker eller har brug for en pro-tablet. Derfor indeholder vores bedste tablets guide også nogle meget mere overkommelige muligheder. Vi ser selvfølgelig også på alle premium-modellerne, men vi er opmærksomme på, at budgetterne kan være stramme hos en del for tiden. Vi har også lavet en guide til de bedste tablets til børn, hvor mange er billigere end du måske går og tror.

Som altid har vi inkluderet nogle nyttige købsråd umiddelbart efter vores anbefalinger til de bedste tablets. Vores tip til køb af tablets hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal se efter, hvilke størrelser der er bedst til hvilke aktiviteter, og hvad de forskellige tabletoperativsystemer kommer med.

De bedste tablets, du kan købe i dag

1. Apple iPad Air (2020)

Hvad er så vores nummer ét tablet anbefaling til de fleste mennesker? Det er den nyeste Apple iPad Air.

Dette er teknisk set iPad Air 4, men det ligner mere den nyeste iPad Pro, men med nogle af de mere niche-pro-funktioner fjernet.

Apple Pencil 2-support er dog her, og der er også et smart stik til et tastatur, til seriøse skrivere og dem, der skal bruge deres tablet til arbejde. Den ekstra strøm gør også man får en mere bærbar pc-oplevelse.

Når det kommer til pris og specifikationer, så ligger den fint i midten af Apples iPads, hvilke skulle give dig en god indikation om, om det er den bedste tablet til dig. Den har er en rigtig god balance mellem pris, ydeevne og bærbarhed.

Du får meget stærkere specifikationer og hardware end med en standard iPad, men ikke hele turbomotoren, du får på iPad Pro. Dette er efter vores mening det produkt på markedet, der vil være ideelt for de fleste i 2021.

Hvis du er på udkig efter en fantastisk all-round tabletoplevelse, leverer den nyeste Apple iPad Air og gør det til en fin pris.

 • Detaljeret skærm
 • Fremragende ydeevne
 • Apple Pencil 2 support
 • Slankt design i flotte farver
 • Middelmådige kameraer
 • Ingen 120Hz eller OLED-skærm
 • Skærm kun i medium lysstyrke

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

2. Apple iPad Pro 12.9-inch (2021)

iPad Pro (2021) 12,9-tommer er mere eller mindre bare Apple, der viser sig frem. Den nye mini-LED-skærm er uden tvivl den bedste skærm, der findes i en tablet, og M1-processoren indeni er forbløffende hurtig. Den kan være en smule overvældende for de fleste mennesker, hvorfor iPad Air stadig er vores anbefalede tablet til de fleste købere, men hvis du har brug for en tablet, der er lige så kraftig som en MacBook Pro, leverer iPad Pro til top karakter.

Skærmen er, hvad der virkelig fanger dig, men indmaden er lige så imponerende. Denne M1 version har 8 CPU- og 8 GPU-kerner, ligesom M1 MacBook Pro. Du kan vælge mellem 8 GB RAM og 16 GB RAM versioner, og med op til 512 GB lagerplads. Der er et 12MP bredt kamera og 10MP ultrabredt, 2x optisk og 5x digital zoom, panoramaer op til 63MP og 4K videooptagelse med fem mikrofoner i studiekvalitet.

Det eneste svage punkt er iPadOS, som stadig er lidt klodset, når det kommer til multitasking. Men med iPadOS 15 tæt på, er det sandsynligvis ikke et problem i særlig lang tid. Det eneste, der er mere spændende end denne iPad lige nu, er kendskabet til, at teknologien inde i den snart vil sive ned til modeller til mere overkommelige priser.

 • Utrolig kraftfuld og effektiv
 • Godt batterilevetid
 • Den bedste tabletskærm nogensinde
 • Ingen ændring i standard lysstyrke
 • iPadOS kan være begrænsende
 • Face ID er til tider akavet

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

3. Apple iPad 10.2-inch (2020)

8. generation iPad er den billigste Apple-tablet i fuld størrelse, og den er en forbedring af sin forgænger: nogle af specifikationerne er de samme Der er den samme ti timers batterilevetid, 3 GB RAM, 32 GB eller 128 GB lagerplads og sølv, guld eller grå farve.

Men iPad 2020 har nu den samme Apple A12 Bionic-chip, der dukkede op på iPhone XS, og som leverer en påstået 40% stigning i ydeevne og også to gange grafikydelsen. Som med 2019-modellen bruger denne iPad den første generation af Apple Pencil, og den understøtter også Smart Keyboard.

IPad Air er helt sikkert en bedre tablet: den har en hurtigere processor, mere lagerplads, et bedre kamera, en True Tone-skærm og understøttelse af anden generation af Apple Pencil. Men den er også betydeligt dyrere, og den almindelige iPad har også en masse at komme med. Det er en enestående enhed til sin pris og er super værdi for pengene.

 • Det er den bedste iPad til pengene
 • Apple Pencil support
 • Med den nyeste iPadOS-software
 • 32 GB lagerplads er ikke meget
 • Apple Pencil er den mere akavede første version

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

4. Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Hvis du vil have den bedste Android-tablet på markedet i dag, er Samsung Galaxy Tab S7 Plus den, der skiller sig ud. Det er et kraftværk, der ikke kun er på niveau med iPad pro-modellerne med hensyn til ydeevne, men gør det også med hensyn til stil og byggekvalitet – den er kun 5,7 mm tyk!

Det der virkelig skinner igennem er Tab S7 Plus ‘12,4-tommer AMOLED-skærm, som har en super skarp opløsning på 1752 x 2800 og en opdateringshastighed på 120Hz. Ja, det er rigtigt, at denne tablets skærm er super jævn og navigering på Android 10 OS føles som drøm.

Derudover er tabletten drevet af en top Snapdragon 865 Plus-processor og leveres med imponerende 256 GB internt lagerplads. Selvom du vælger 128 GB-modellen (som er billigere), kan du nemt opgradere dens lagerplads, da denne tablet kommer med et microSD-kortspor.

Ydermere har den også Samsungs fremragende S Pen Digital Stylus samt et tastaturcover (sælges separat desværre), og du har nu ikke kun en tablet, men også en super kraftig samt kreativt værktøj og erstatning til din bærbar computer. Hvilket gør den høje pris langt mere forståelig.

Der er også mange andre ting, såsom 5G-modellen, et tredobbelt kamerasystem og fremragende Samsung-applikationer – dybest set en fantastisk enhed og efter vores mening den bedste Android-tablet på markedet i dag.

 • Enestående OLED-skærm
 • Luksus byggekvalitet
 • Supertyndt design
 • Kraftig intern hardware
 • Ikke alle apps er optimeret
 • Dyr for en tablet

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

5. Samsung Galaxy Tab S6

Hvis du foretrækker Android frem for iPadOS og vil have den allerbedste tablet, der drives af Google-software, er Samsung Galaxy Tab S6 et godt valg. Den er smukt designet, den har masser af strøm, og S Pen bliver fortsat bedre og bedre med hver opgradering, der går.

Vi kan godt lide tablettens slanke udseende, softwaren, kvaliteten af medieafspilning (både lyd og grafik) og udseendet på den 10,5-tommers skærm med høj opløsning. Det er muligvis ikke lige så godt som iPad, men det er tæt på, og du kan i det mindste undslippe Apples lukkede mure (og indstille en standardwebbrowser, der ikke er Safari – forestil dig det).

Samsung har endda formået at få inkorporeret et bagkamera med dobbelt linse på denne enhed, så hvis du absolut skal tage billeder med din tablet, vil den her ikke svigte dig. Som med iPad vil du sandsynligvis også have det officielle tastaturtilbehør, hvilket koster dig ekstra.

Samlet set, hvis du vil have en Android-tablet af høj kvalitet, er Samsung Galaxy Tab S6 en af de allerbedste enheder på markedet i dag.

 • Strømlinet, minimalt design
 • Skærmen er som altid fantastisk
 • Leveres med den imponerende S Pen
 • Intet hovedtelefonstik
 • Nogle mindre svagheder ved One UI

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

6. iPad Pro 11 (2018)

Det kan være du ikke har så meget plads i din taske, eller måske har du ikke så store hænder, eller måske har du bare ikke så mange penge at bruge – dette kan være nogle af grundene til, at du måske vælger 11-tommer iPad Pro’en over 12,9-tommer versionen.

På trods af sin mindre størrelse er indmaden af iPad Pro 11 det samme som den større model. Den er yderst kraftig, den er utrolig alsidig (hvis du er villig til at give lidt ekstra for tastaturet) … kort sagt, det er en absolut fantastisk tablet.

Den kører apps og spil uden problemer (hvilket også gør den ideelt til tekstbehandling, når du er på farten), og med iPadOS er det en bedre erstatning til en bærbar computer end nogensinde før. Dyrt, men anbefalelsesværdig.

 • Vild ydeevne
 • Apple Pencil fastgøres magnetisk til enheden
 • Lettere at have i en taske end 12,9-tommer modellen
 • Der findes nyere iPads
 • Intet microSD-kortstik
 • Dyr

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

7. Apple iPad mini (2019)

IPad mini er blevet et lille kraftværk af en tablet, der nu har en utrolig hurtig Apple A12-processor.

Dette gør iPad mini til en fantastisk kreativ enhed – med højopløsningsskærm og Apple Pencil-understøttelse, bliver den en smuk lille maskine at tegne på eller redigere fotos med. Den er i stand til at håndtere enorme rå fotograferingsfiler, redigere flere 4K-videoer på én gang, skabe musikprojekter med masser af spor og meget mere, iPad mini kan køre det hele.

Med sådan en lille størrelse og samtidig næsten ikke vejer noget, gør den ideel som ‘smid den i tasken til hver dag’ ledsager. Den er naturligvis også fantastisk til spil og underholdning (selvom skærmen ikke er OLED, hvilket gør den svagere til filmvisning end f.eks. Samsung Tab S6 ovenfor).

Mens iPad mini har alle styrkerne ved iOS – inklusiv dens enorme samling af dedikerede apps og stabil ydeevne, selv ved multitasking – betyder den mindre skærm, at den ikke altid kan få mest muligt ud af dem. Dette er ikke velegnet til fx arbejde (regneark, dokumenter osv.), udelukkende på grund af skærmens størrelse, og hvordan det begrænser, hvad du kan se, når du udfører multitasking.

Hvis det er en alsidig arbejdsmaskine, du leder efter, er iPad Air bedre. Hvis det er en mediemaskine, er de bedre højttalere og OLED-skærmen på Samsung Tab S6 måske et bedre valg. Men som en sjov super transportabel tablet, du kan gøre alt på, er den umulig at slå.

 • Virkelig transportabel og let
 • Super ydeevne
 • Masser af strålende optimerede apps og spil
 • Skærmstørrelse er begrænset til arbejde
 • Design er en smule forældet nu
 • Intet Smart Connector til tastaturer

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

8. Microsoft Surface Go 2

Microsoft Surface Go 2 er en tabletcomputer på pro-niveau, der med succes har brudt ind på tablet-markedet, der traditionelt er domineret af Apple iPad Pro- og Samsung Galaxy Tab-serierne. Den er ikke helt så strømlinet som dens rivaler, men så har den til gengæld fleksibiliteten i Windows.

Og det er grunden til, at denne kompakte og stilfulde Windows 10-tablet har fundet vej ind på vores bedste tablet-liste – den tilbyder noget, som de andre tablets på denne liste ikke gør, og den gør det også til en attraktiv pris. En vellavet og stilfuld tablet med solid intern hardware og skærm og kører Windows 10 er en sjælden ting.

Den bedste tablet på markedet i 2021 til brugere, der ønsker Windows 10 OS og gerne vil have en tablet til en nogenlunde pris.

 • God ergonomi
 • Fantastisk pen og tastatur
 • Kan køre fuld Windows 10
 • Ikke så strømlinet en appoplevelse sammenlignet med rivalerne

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

9. Samsung Galaxy Tab S5e

Galaxy Tab S5e er Samsungs nyeste tablet, og selvom den ikke er lige så kraftig som Samsung Tab S6, får du sandsynligvis mere værdi for pengene – hvis du altså ikke har kæmpe krav, og du gerne vil have en velbygget Android-tablet med en fremragende skærm, Samsung Tab S5e skiller sig bestemt ud som en af de bedste tablets i 2021.

Du får ikke nogen officiel stylus med til Galaxy Tab S5e, så du kan ikke hvile fingrene, men der er en officiel tastaturdocking og dæksel (tilgængelig som ekstraudstyr), hvis du har brug for at skrive en masse.

Der er altid nye Samsung-tablets på vej, uanset hvornår du beslutter dig for at købe én, men Samsung Galaxy Tab S5e har nok kvalitet til, at vi vil anbefale den, selvom den bliver udskiftet i den nærmeste fremtid. En sværd Android-tablet at slå, når det kommer til værdi for pengene og en af de allerbedste Android-tablets på markedet i dag.

 • En virkelig god Android-tablet
 • Skarp og levende skærm
 • Fire højttalere fra AKG
 • Specifikationer er mindre end Tab S6 og S7

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

10. Microsoft Surface Pro 7

Surface Pro 7 er alt, hvad vi kender og elsker fra Surface-serien: kraften i Windows 10 og alsidigheden i en tablet eller 2-i-1.

Den er utvivlsomt en af de bedste tablets i 2021: Intel Core i3-, i5- og i7-indstillinger (alle 10. generation), op til 16 GB RAM, op til 1 TB lagerplads og selvfølgelig den fantastiske 12,3-tommer PixelSense-skærm. På trods af al den kraft er den stadig let nok til at holde i den ene hånd (næsten) og klemme ned i en taske.

Vi skal påpege, at som altid er Surface Pro Type Cover og Surface Pen ekstraudstyr – så du bliver nødt til at betale lidt ekstra for at få mest muligt ud af, hvad Surface Pro 7 har at tilbyde. Når det kommer til desktop-oplevelser i tabletform, er den svær at slå.

 • PC-ydeevne, transportabel som en tablet
 • Fuld Windows-oplevelse
 • Premium design og konstruktion
 • Gennemsnitlig batterilevetid
 • Dyrt tilbehør

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.