Denne syv år gamle smartphone får stadig Android OS-opdateringer

Hvor længe skal en telefon kunne holde? Ifølge Fairphone skal den kunne holde så længe som muligt. Fairphone 2 blev lanceret helt tilbage i 2015, men som Fairphone lovede, kan den nu installere Android 10-opdateringen.

Den syv år gamle Fairphone 2 debuterede oprindeligt med Android 5.1 Lollipop. Den har siden modtaget fem store OS-opdateringer, hvilket er ret imponerende, da de fleste Android-telefoner kun modtager en eller to OS-opdateringer. Hvis du købte Fairphone 2 til lanceringsprisen til omkring 4000 kr., har du helt sikkert fået værdi for pengene.

Læs også: Anmeldelse af Samsung Galaxy S22 Plus

Selvfølgelig er den gamle Fairphone 2 ikke ligefrem noget kraftværk. Telefonen burde dog få et lille ydelsesboost med Android 10 – i det mindste når det kommer til lette opgaver. Mere krævende apps eller opgaver vil få Fairphone 2 til at kæmpe noget.

Og fordi Fairphone 2 er ældre end jorden selv, kræver den lidt vedligeholdelse. Batteriet holder ikke evigt. Heldigvis sørger Fairphone for, at deres enheder er super nemme at reparere, og virksomheden sælger endda billige udskiftningsbatterier, kameramoduler, skærme og andre dele.

Hvis du vil have en lidt mere bæredygtig smartphone, der holder længere, er den nyere Fairphone 4 en god mulighed. Når det er sagt, så har enheden ikke den vildeste ydeevne.

Læs mere om prisen på Fairphone 4 hos computersalg her.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.