Samsung annoncerer stor Galaxy A-lancering i denne uge – her er, hvad vi forventer

Samsung har muligvis lige lanceret et par Galaxy A-smartphones i form af Samsung Galaxy A23 og A13, men virksomheden går ikke ligefrem ned i gear, når det kommer til mellemklasseprodukter. Søndag meddelte selskabet, at de afholder en lanceringsbegivenhed den 17. marts, hvor de vil afsløre det seneste i sin Galaxy A serie. Begivenhedsinvitationen beskriver ikke, hvad vi kan forvente, men den giver et par visuelle spor.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Invitationen, vist nedenfor, viser flere forskelligt designede blokke med bogstavet A. Den første antyder sandsynligvis designet, da de nye telefoner forventes at have det samme design på tværs af serien, mens en anden blok refererer til vandmodstand, noget som Samsung gav til sidste års Galaxy A52 5G.

Det er ikke helt klart, hvad de andre blokke repræsenterer, men der kan være antydninger af hurtig opladning, AMOLED-skærme og fotografering i svagt lys. Galaxy A33, for eksempel, forventes at have en 6,4-tommer FHD+ 90Hz AMOLED-skærm, en større opgradering i forhold til HD+ LCD på sin forgænger. Den kan også være drevet af Samsungs egen Exynos 1200-chipsæt. Rygter antyder også, at den kan miste hovedtelefonstikket.

Galaxy A53 siges at få et større batteri på 5.000 mAh og kan få strøm fra Exynos 1280-chipsættet. Det rygtes, at Galaxy A73 har en 120Hz-skærm, slankere rammer og drives af Snapdragon 778G-chipsættet til 5G-forbindelse.

Samsungs sidste store Galaxy A-lanceringsbegivenhed fandt sted den 17. marts 2021, så dette års begivenhed finder sted præcis et år senere. Det gør det sandsynligt, at begivenheden vil komme med efterfølgerne til nogle af de bedste budget Android-telefoner i 2021. Når det er sagt, er det uklart, hvilke enheder Samsung vil annoncere ved begivenheden, hvis ikke alle tre.

Galaxy A-begivenheden vil blive sendt på Samsungs hjemmeside og virksomhedens officielle YouTube-kanal.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.