Xiaomi 12-serien lanceres endelig på de globale markeder i næste uge

Den globale lancering kommer næsten tre måneder efter den kinesiske afsløring.

Det føles som evigheder siden Xiaomi 12-seriens kinesiske lancering, der fandt sted i slutningen af december 2021. Vi har måttet vente et stykke tid, men den kinesiske producent har endelig afsløret en global lanceringsdato for serien.

Xiaomi annoncerede på Twitter en begivenhed den 15. marts og bemærkede specifikt, at det er en global lancering af Xiaomi 12-serien. Arrangementet er planlagt til at finde sted kl. 20.00 GMT+8 (kl. 13.00 dansk tid). Tjek billedet indsendt af Xiaomi nedenfor.

Tre telefoner i Xiaomi 12-serien blev annonceret ved den kinesiske lancering, nemlig standard Xiaomi 12, Xiaomi 12X og den mere premium Xiaomi 12 Pro. Vi er ikke sikre på, om virksomheden planlægger at bringe alle tre modeller til det globale marked.

Standardmodellen har et relativt kompakt design på linje med Galaxy S21, men tilbyder stadig et Snapdragon 8 Gen 1-chipsæt, et 4.500mAh batteri med 67W kablet opladning og 50W trådløs. Til gengæld er Xiaomi 12X en mere overkommelig version af standardmodellen, der i stedet bruger Snapdragon 870-processoren. Endelig har Xiaomi 12 Pro en QHD+ skærm, 120W opladning og tre 50MP bagkameraer.

Xiaomi annoncerede også Mi 11 Ultra tilbage i marts 2021, så tiden må snart være til en 12 Ultra-afsløring. Men vi må bare vente på lanceringsbegivenheden for at finde ud af, om en Ultra-enhed er på vej.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.