Samsung Galaxy A12 var den bedst sælgende Android-smartphone i 2021

Counterpoint Research er tilbage med endnu en rapport. Denne gang har den afsløret en liste over de 10 bedst sælgende smartphones i 2021. Apple topper denne liste med deres almindelige iPhone 12, men der er også gode nyheder for Samsung.

Samsung Galaxy A12 var den bedst sælgende Android-smartphone i 2021. Dette er ret imponerende på grund af det faktum, at der er flere spillere i mellemsegmentet som Xiaomi, OPPO, Realme osv.

Læs også: Bedste smartphones lige nu

Når vi taler om listen over de bedst sælgende smartphones i 2021, var de 5 bedst sælgende på listen alle iPhones. Nærmere, iPhone 12, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 12 Pro og iPhone 11. Så det var en ren Apple iPhone-fest i 2021. Galaxy A12 følger på sjettepladsen. Ifølge Counterpoint Research var Nordamerika, Latinamerika og Vesteuropa topmarkederne for Galaxy A12.

Man får helt sikkert værdi for pengene med Galaxy A12, så det er ikke overraskende at se den som den bedst sælgende Android-smartphone i 2021. Galaxy A12 sælges for omkring 1300 kr. Den tilbyder fantastisk batterilevetid, Samsungs langsigtede softwareopdateringssupport og et smukt design. Selvom der ikke er nogen vildt ekstra-ordinære funktioner på Galaxy A12, så dækker den de grundlæggende ting helt fint.

Ydermere var Xiaomi den eneste Android-smartphone-producent på top-10-listen for 2021. Den fik en 7. plads med sin Redmi 9A og en 10. plads med sin Redmi 9. Nu hvor Apple for nylig har lanceret sin mellemklasse iPhone SE 2022, bliver det interessant at se, hvad Android-smartphoneproducenter har i vente for os.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.