Elon Musk vil omdøbe Twitter til X

Elon-Musk-X-logo-twitter

Elon Musk vil omdøbe Twitter til X og vil gradvist fjerne det blå fuglemærke. Ejeren af det sociale medie tweetede nyheden i løbet af weekenden, hvilket forårsagede en hvirvelvind af spekulationer, men den nyudnævnte CEO Linda Yaccarino afslørede, at X vil være “den fremtidige tilstand af ubegrænset interaktivitet – centreret i lyd, video, beskeder, betalinger/bankvirksomhed”. Den reviderede platform vil blive “drevet af AI”, tilføjede den administrerende direktør.

Et indlæg fra Musk lød, “snart vil vi sige farvel til Twitter-mærket og gradvist alle fuglene”. x.com-domænet omdirigerer allerede til twitter.com, og det er et spørgsmål om timer, før alt går live. Virksomhedsledere har allerede bekræftet, at Twitter Inc. blev omdøbt til X Corp. i staten Nevada, med dets hovedkvarter stationeret i San Francisco, som er en del af staten Californien.

Der har været konstant ændringer omkring Twitter, siden Musk tog over, efter at en handel på $44 milliarder gik igennem. Ejeren fyrede de øverste ledere, afviklede bestyrelsen og reducerede arbejdsstyrken fra næsten 8.000 ansatte til kun 1.500.

Den snart omdøbte platform taber konstant penge, og en af forsøgene på at bringe penge tilbage på bordet var at introducere Twitter Blue, som gjorde det muligt for alle at betale et månedligt abonnement for et fancy blåt flueben, der siger “Verified” og giver flere funktioner, herunder redigering af tweets, længere tweets og annonceindtægter.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.