Den nye iPhone 15 Pro kunne få ekstra stærk titanium-beskyttelse

iPhone 15 Pro Max

Rygterne tager til omkring det potentielle iPhone 15 Pro-design, der forventes at blive lanceret i efteråret 2023. Ifølge lækker @URedditor på Twitter (eller X) kunne Apple planlægge at lave den avancerede iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max i en ramme af titaniumlegering, hvor standard iPhone 15 og iPhone 15 Plus sandsynligvis vil fastholde dens aluminiumskrop.

Denne nye titaniumlegering ville gøre enhederne mere holdbare, mens det stadig giver mulighed for en lettere telefon. Materialet giver øget bule- og ridseafvisning sammenlignet med rustfrit stål, som har været brugt til stellet på iPhone 14 Pro og tidligere Pro-modeller.

@URedditor forklarer, at Apple har testet forskellige variationer i løbet af det seneste år for at finde den optimale kombination af styrke, holdbarhed og radiofrekvens (RF) ydeevne. Virksomheden ser ud til at have slået sig ned på en Ti-6Al-4V titaniumlegering til iPhone 15 Pro, et materiale i rumfartskvalitet, der tilbyder et fremragende styrke-til-vægt-forhold.

Hårdere, bedre, hurtigere, stærkere

Apple vil sandsynligvis foretage mindst én større designændring på iPhone i 2023 på grund af EU-lovgivningen, der tvinger USB-C-opladning på tværs af alle gadgets, der sælges i Europa. Med en sådan ændring kan der være bekymring for, hvor tunge de nye enheder er. Et skift til en lettere, men mere holdbar titaniumramme kunne hjælpe med at løse bekymringer om vægt.

Det potentielle design af titanium og aluminium repræsenterer en spændende opgradering hos iPhone 15 Pro-modellerne. Hvis rygterne viser sig sande, kan Apples avancerede iPhones tilbyde en mere premium-følelse i hånden, mens de stadig giver den holdbarhed og ydeevne, som professionelle brugere efterspørger.

Oven i de nye materialer har rygter cirkuleret i optakten til lanceringen. For eksempel kan iPhone 15 Pro Max komme med et periskopkamera for første gang, mens nye gengivelser viser mindre rammer rundt om skærmen for begge Pro-telefoner. Det rygtes også, at iPhone 15 Pro kommer i en ny blå farvemulighed sammen med titaniumgrå, rumgrå eller sølv, men vi bliver nødt til at vente på den forventede lanceringsbegivenhed i september 2023 for at vide det med sikkerhed.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.