Samsung Galaxy Unpacked 2023: Hvad blev annonceret

Join the Flip Side

Endnu en stor Unpacked-begivenhed er overstået for Samsung, og som det er nu er blevet tradition, så bliver sommerarrangementet brugt til at fremvise de nye foldbare smartphones, nye smartwatches og nye tablets. De fleste var mindre opdateringer til deres forgængere, men der er masser at være begejstret for.

Hvad blev annonceret på ‘Join the Flip Side’-begivenheden?

Samsung brugte sin sommer Unpacked-begivenhed til at afsløre et væld af nye produkter på tværs af en række kategorier, der involverede smartphones, tablets og smartwatches. Det er dog tydeligt fra deres fokus, at der er én ‘hoved’-kategori: Deres foldbare Galaxy Z smartphone-serie.

I 2023 var det løbende tema for både Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 forfine. Begge enheder har fået deres hængsel- og skærmdesign fornyet, hvilket har fjernet det hul, der er dukket op på alle tidligere versioner af de to telefoner. Det betyder, at når de er lukket, er der ingen let plads til støv og fnug at komme ind i, og det betyder, at telefonerne er slankere, når de er lukkede, end de har været indtil nu.

Med Z Flip 5 er det den nye coverskærm, der har været meget snak omkring. Hvor tidligere Flip-modeller havde et lille farvedisplay nær bunden – som i det væsentlige var et ticker-display for grundlæggende information og widgets – har den nye model en stor skærm, der optager næsten al pladsen på fronten.

Denne skærm kan bruges til store, farverige og datarige widgets og kan endda køre nogle få udvalgte optimerede fuldskærmsapps. Du kan svare på beskeder ved hjælp af skærmtastaturet og vælge mellem et stort udvalg af tapet- og urstile.

Ellers ligner både Z Fold 5 og Z Flip 5 deres forgængere. De er bygget af robust aluminium, har IPX8 vandafvisning og er drevet af Snapdragon 8 Gen 2-processoren.

Ud over dem afslørede Samsung to nye versioner af Galaxy Watch. Samsung Galaxy Watch 6 er i høj grad en videreudvikling af Galaxy Watch 5, som er tyndere og har en større skærm og tyndere rammer end den sidste model. Galaxy Watch 6 Classic har de samme specifikationer og funktioner, men er indbygget i en urkasse af rustfrit stål og har en roterende kant til at styre elementer på grænsefladen.

Begge kommer i store og små størrelser, og begge kører den nyeste version af Wear OS-software med Samsungs eget One UI-skin på toppen.

Til sidst: tabletter. Samsung har lanceret tre nye flagskibs-tabletmodeller, som udgør Galaxy Tab S9-serien: Tab S9, Tab S9+ og Tab S9 Ultra. Alle har mange af de samme specifikationer, men med den største forskel mellem dem er størrelsen. Der er tale om henholdsvis almindelig, stor og ekstra stor.

Du får store, lyse, farverige skærme, flagskibsdrevne interne dele og en masse nyttige tablet-optimerede inklusioner i software som kompatibilitet med S Pen, den computerlignende DeX-grænseflade og kraftige højttalere til fordybende lyd.

Alle produkter kan forudbestilles fra nu af og vil være på hylderne den 11. august.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.