iOS 17 beta 4 kommer – her er alle de nye funktioner til din iPhone

ios 17

Apples software-betaer bliver ved med at komme, og nu begynder iOS 17 beta 4 at blive tilgængelig. Kun for udviklere lige nu, men vi forventer, at den offentlige beta kommer meget snart. Det betyder, at du vil være i stand til at opdatere softwaren og opleve nogle af de kommende funktioner før den officielle udgivelse senere i år.

Hver ny iOS 17 beta version er kommet med en lang række ændringer og en masse nye funktioner, der kan testes. Langt mere end end i f.eks. iOS 16.6 beta, hvilket var en noget mindre opgradering sammenlignet med. På dette tidspunkt undrer du dig måske over, hvilke nye funktioner der faktisk er tilgængelige på iOS 17 beta 4, så lad os gennemgå alt, hvad der er nyt, og hvad det betyder for din iPhone-oplevelse.

Bare husk, at du skal bruge beta-softwaren for at opleve nogen af disse nye ting.

Mulighed for at deaktivere NameDrop

NameDrop er den nye funktion, der gør det muligt at starte AirDrop-overførsler ved at bringe to enheder tættere på hinanden. iOS 17 beta 4 inkluderer nu en mulighed, der lader dig slå denne funktion fra. Gå til Indstillinger> Generelt> AirDrop, og du vil se en slå til/fra ved “bringe enheder sammen”. Hvis du slår dette fra, betyder det, at NameDrop-overførsler ikke starter.

Nye iMessage-appikoner

IMessage app-menuen kan tilgås ved at skrive ‘+’-knappen i Messages-appen, og iOS 17 beta 4 har justeret ikonerne for alle apps en smule. Kameraet har nu et kameraikon, Fotos bytter en forhåndsvisning af dit seneste billede med Fotos-appikonet, Audio skifter den sorte bølge fra med hvid, Cash har en sort cirkulær baggrund, og Location har et grønt emblem designet til at ligne Find Min app.

Nye animationer i Mental sundhed

Hvis du logger dit humør i afsnittet Mental sundhed i Apple Health-appen, vil du muligvis bemærke, at der er nogle friske nye animationer i gang. De er nu blødere, mere glat og ligner lidt mere blomster end før.

Nyt ikon for indstillinger for startskærm og appbibliotek

Temmelig mindre i den store sammenhæng, men ikonet for startskærmen og appbiblioteket i indstillingsappen er blevet ændret. I stedet for en hvid iPhone på en blå baggrund, er den nu en repræsentation af selve hjemmeskærmen – med en række farvede ikoner på en lilla baggrund.

Nyt Apple TV-fjernbetjeningsikon

I en lignende ændring har fjernbetjeningsikonet i Apple TV-appen fået en mindre ændring. Den viser nu en opdateret version af Apples streaming-fjernbetjening, inklusive klikhjulet.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.