Samsung Galaxy Unpacked 2023: Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 og mere

Galaxy Unpacked 2023

Samsung Galaxy Unpacked 2023 kommer i denne måned – vi har endda en dato for den næste store produktlancering, som finder sted i Seoul, Sydkorea. Vi har også en ret god idé om, hvad der kommer til at stå i centrum, når Galaxy Unpacked går i gang.

Med Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 opdateringer på vej, er vi næsten sikre på at se nye foldbare telefoner ved Galaxy Unpacked 2023. Men andre potentielle produkter kan også slutte sig til disse foldbare telefoner på scenen – alt fra tablets til smartwatches til yderligere smartphones.

Med snakken om, at den næste Samsung-produktlancering øger volumen forud for denne måneds lancering, er her, hvad vi indtil videre ved om Samsung Galaxy Unpacked 2023.

Hvad er Samsung Galaxy Unpacked?

Galaxy Unpacked er Samsungs navn for produktlanceringer, der involverer deres udvalg af mobile enheder som telefoner, tablets, smartwatches og lydudstyr. Selvom der kan være flere Unpacked-begivenheder i et givent år, er der to, du grundlæggende kan garantere – en i det tidlige forår for at reklamere for de nye Galaxy S-flagskibstelefoner og en anden i sensommeren. Tidligere var sidstnævnte Unpacked centreret omkring den siden udgåede Galaxy Note-phablet, men i de seneste år har Samsung brugt den til at vise nye foldbare telefoner frem.

Årets første Galaxy Unpacked fandt sted i februar, hvor Samsung introducerede Galaxy S23-telefonerne sammen med nye Galaxy Book 3 bærbare, heriblandt Galaxy Book 3 Ultra og Galaxy Book 3 Pro 360. Samsung har frigivet andre produkter siden da – mellemklassetelefonen Galaxy A54 – men intet tilsyneladende stort nok til at berettige en fuld Unpacked-begivenhed.

Kan jeg se Galaxy Unpacked-begivenheden online?

Samsung plejer at have et livestream til deres Galaxy Unpacked på deres online nyhedsrum og YouTube-kanal.

Hvad vil blive annonceret under Galaxy Unpacked-begivenheden?

Der er to ting, der er næsten sikre ved Galaxy Unpacked 2023, 1) Samsung vil vise opdaterede foldbare enheder, og 2) Samsung kommer nok til at vise noget andet frem.

Galaxy Z Fold 5

Der er nok Galaxy Z Fold 5-rygter, til at gøre os ret sikre på, at Samsung har en opdatering på vej til sin dyreste foldbare telefon. Og med antallet af rivaliserende telefoner voksende – OnePlus V Fold kunne også nå markedet i andet halvår og slutte sig til Pixel Fold – har Samsung al mulig grund til at vise os en ny Fold.

Galaxy Z Fold 5

Galaxy Z Fold 5 står i kø for at få et Snapdragon 8 Gen 2 til Galaxy-chipsæt, og hvis chippens ydeevne i Galaxy S23 er noget at gå efter, burde Samsungs foldbare telefon få løft til både ydeevne og strømeffektivitet. (Den sidste forbedring ville være yderst velkommen i betragtning af Galaxy Z Fold 4’s skuffende batterilevetid.) Det er uklart, om der er planlagt kameraforbedringer, selvom Galaxy Z Fold 4 fik en ret seriøs opgradering til sine ydre kameraer.

Den største ændring kunne være telefonens design. Mens Galaxy Z Fold 5 forventes at bevare det grundlæggende design, hvor telefonen åbner op som en bog for at afsløre en større tablet-størrelse, siger rygterne, at den nye version bliver tyndere og lettere end før. Samsung er angiveligt også ved at udvikle et nyt hængsel, der er mere holdbart end tidligere versioner, og hvis man skal tro på lækkede billeder, vil der ikke være noget mellemrum mellem de to sider af Galaxy Z Fold 5, når telefonen er lukket.

Galaxy Z Flip 5

Ligesom sin større og dyrere søskende, forventes Galaxy Z Flip 5 at opgradere til et Snapdragon 8 Gen 2 til Galaxy-chipset. Og den kunne også drage fordel af det forbedrede hængsel, der er udviklet til Z Fold 5, hvilket kan resultere i en mindre synlig fold på tværs af Flips indvendige skærm.

Galaxy Z Flip 5

Det er den ydre skærm på Galaxy Z Flip 5, der dog kan få mest opmærksomhed. Den nuværende version af Flip har en 1,9-tommers coverskærm, men rygter tyder på, at den vil stige til omkring 3,5 tommer på Galaxy Z Flip 5. Slutresultatet kan være en skærm, der lader dig se mere fra hånden uden at skulle flippe telefonen op. Lækkede Galaxy Z Flip 5-billeder viser, hvordan det design kunne se ud.

En rapport i Chosun Ilbo citerer også en Samsung-insider, der forudsiger, at kameraets ydeevne og batterilevetid for Galaxy Z Flip vil indeholde “klare forbedringer… der matcher niveauet hos Galaxy S23,” med softwareforbedringer, der er ansvarlige for disse gevinster.

Galaxy Tab S9

Samsung bruger muligvis Galaxy Unpacked 2023-begivenheden til at introducere os for nogle nye tablets. Det fremgår af WinFuture-rapporten om den påståede 26. juli-dato for den store begivenhed. WinFuture har også postet Galaxy Tab S9-billeder.

Vi forventer, at der er flere Tab S9-modeller – en basisversion, en Plus-version og en Ultra-udgave. Alle tre vil sandsynligvis køre på Snapdragon 8 Gen 2-chipsættet. Alle tre modeller kunne også ende med OLED-skærme, hvilket ville være en opgradering for standard Tab S9-modellen i forhold til Galaxy Tab S8.

Det er sandsynligt, at Galaxy Tab S9-tabletterne vil ligne deres forgængere meget, og på gengivelserne for Plus-modellen gives et tip om kameraopgraderinger inspireret af Galaxy S23-telefonerne. Det ville betyde et 50 MP hovedkamera til tabletten.

Galaxy Watch 6

Da Samsung har brugt sin sommer Galaxy Unpacked-begivenhed til at vise nye smartwatches frem i de seneste år, er det kun naturligt at antage, at Galaxy Watch 6 kunne være på vej til denne kommende lanceringsbegivenhed.

Galaxy Watch 6

En grund til at være mindre sikker på Galaxy Watchs plads på Galaxy Unpacked-dagsordenen er dog, at ingen af rapporterne, der forudsiger en begivenhed den 26. juli, nævner muligheden for et nyt Galaxy Watch. Rygterne om Galaxy Watch 6 har også været ret sparsomme sammenlignet med Samsungs foldbare telefoner og tablets.

De få rygter, vi har hørt, tyder på et muligt skift til en buet glasskærm til Galaxy Watch 6. Andre hævder, at større batterier vil finde vej ind i de nye Watch-modeller. Og med langvarige rygter om, at Galaxy Watch en dag vil tilføje støtte til blodsukkerovervågning, vil dette måske være året, der sker.

Galaxy Unpacked 2023: udsigter

Nu hvor vi har en fast dato for Galaxy Unpacked, kan du forvente, at flere detaljer – inklusive sandsynlige produktspecifikationer – dukker op mellem nu og den 26. juli. Følg med på Techtilalle for opdateringer om alle Samsungs planer.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.