Samsung Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 officielle gengivelser er netop lækket

Samsung Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5

Officielle gengivelser af Samsung Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 er begge netop blevet lækket af MySmartPrice. Billederne giver os et godt kig på Samsungs kommende foldbare enheder, og bekræfter tidligere rygter omkring designet.

Hvis vi starter med Galaxy Z Fold 5’s påståede gengivelse, ser det ud til, at Z Fold 5 nu kan foldes fuldstændigt uden et mellemrum nær hængslet. Dette kan være på grund af et nyt hængseldesign, som ikke kun vil få Z Fold 5 til at lukke tættere, men potentielt også tilføjer støvafvisning og reducerer den foldbares samlede vægt.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Også med hensyn til design kan vi se, at denne gengivelse viser en ny blå farve, som Samsung ikke tidligere har tilbudt hos Z Fold-serien. Det ser ud til, at kamerablokken også er blevet ændret lidt – for at gøre objektiverne mere fremtrædende. Det for den til at ligne Galaxy S23-serien mere, og det burde også betyde, at det vil være nemt at skelne Galaxy Z Fold 5 fra tidligere Galaxy Z Folds, selv når de er lukkede.

En stor ny skærm til Galaxy Z Flip 5

Det er svært ikke at bemærke i denne Galaxy Z Flip 5-gengivelse, at telefonen har en større ydre skærm som rygterne har gåe. Den dækker næsten hele den øverste halvdel af telefonen, minus en lille kant og delen omkring de dobbelte hovedkameraer.

Samsung Galaxy Z Flip 5

Gengivelsen viser en musikafspilningswidget, der er i brug på denne skærm, såvel som et billede, som vi formoder repræsenterer enten at tage billeder eller gennemse ens billedgalleri på Galaxy Z Flip 5, når den er lukket. Forhåbentlig vil flere apps være brugbare på denne skærm for at give den endnu flere anvendelser ud over de begrænsede meddelelser og søgermuligheder, som Galaxy Z Flip 4 tilbyder.

Samsung har bekræftet, at en Galaxy Unpacked-begivenhed kommer i slutningen af juli. Der er dog stadig tid til, at flere rygter dukker op. Men selv på disse to statiske billeder ser det ud til, at årets nye Samsung foldbare enheder er betydelige opgraderinger.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.