Samsung Galaxy S23 FE benchmarks og nøglespecifikationer er netop lækket

Samsung-Galaxy S23 FE

Mens Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch 6 og Galaxy Tab S9 alle ser ud til at være sikre fremvisninger ved denne måneds Samsung Galaxy Unpacked-begivenhed, er én telefon mindre sikker.

På trods af at der ikke er nogen S22 FE, er Samsung Galaxy S23 FE blevet tippet til at debutere mellem august og september, hvilket kan gøre det til en mulighed ved showet (hvis Samsung ikke bare skubber den ud via en pressemeddelelse).

Mens tidligere rygter antydede, at telefonen ville få et Exynos 2200-chipsæt i alle regioner, er en Qualcomm-version dukket op i Geekbench-browseren.

Denne version er mærket SM-S711U1 og er sandsynligvis til USA, mens den Exynos 2200-drevne (SM-S711B) sandsynligvis er til resten af verden. Begge har tilsvarende pladsholder-supportsiderSamsungs websted.

Den første model er angivet som havende “taro” bundkortet, hvilket betyder, at det er Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Den anden har i mellemtiden en chip med kodenavnet s5e9925 – Exynos 2200. Begge kommer med 8 GB RAM.

Ingen af disse chips er de nyeste og bedste, da Samsung Galaxy S23 får den opfølgende Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 i alle regioner. I stedet ser det ud til, at S23 FE mere vil matche 2022’s Galaxy S22. Ligesom Apple ser det ud til, at Samsung reserverer de nyeste chips til sine flagskibe.

Men S23 FE har stadig rigelig at komme med, med en score på 1.549/1.613 i Geekbenchs single-core test og 3.718/4.049 i sin multi-core. Faktisk kommer begge med højere score end Geekbench-gennemsnittet for S22, selvom Exynos 2200-versionen har fordelen i både single- og multi-core scores, hvilket tyder på en vis optimering i de 18 måneder siden den oprindeligt blev lanceret.

Alligevel er den stadig et stykke bagefter Samsung Galaxy S23’s gennemsnit (1.843 single-core, 4.857 multi-core), hvilket betyder, at S23 FE stadig skal have en konkurrencedygtig pris for at gøre den værd at købe foran Galaxy S23, der kan fås under detail pris. Og det placerer den potentielt et akavet sted, når Samsungs Galaxy A54 byder på super værdi for kun 3.999 kroner.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.