iPhone 15-design er lige blevet tippet til alle fire modeller – og Pro er vinderen igen

iPhone 15

Forskellen mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pros skærme er blevet klart illustreret i et nyt læk fra Ice Universe, som viser én interessant lighed, men også en subtil forskel.

IU’s billede viser, hvad der ser ud til at være frontglasset og tilsvarende skærmbeskyttere til alle fire af de iPhone 15-modeller, vi forventer. Og som vi har hørt før, får alle modellerne en Dynamic Island i stedet for et hak til at rumme selfie-kameraet og Face ID-sensorerne. Efter omkring seks år med iPhones med hak, kan dette år være slutningen på Apples flagskibstelefoner, der bruger den distinkte designfunktion.

Vi kan se, at iPhone 15 og iPhone 15 Pro, og derefter iPhone 15 Plus og iPhone 15 Pro Max, har samme størrelse. Selvom der ikke er angivet nogen mål på disse fotos, er det blevet fortalt, at bortset fra nogle små ændringer på grund af nye afrundede kanter, bør de almindelige og Pro iPhones igen være 6,1 tommer, mens Plus og Pro Max vil måle 6,7 tommer.

Ser vi nærmere på billedet, kan vi se en forskel mellem de almindelige og Pro-skærme – de slankere rammer. At have tyndere kanter rundt om kanterne af iPhone 15 Pro’s skærm betyder, at Apple enten kan passe mere skærm ind i det samme rum eller formindske telefonens overordnede dimensioner uden at formindske skærmområdet.

Vi har hørt rygter om iPhone 15 Pros bittesmå rammer før. En kilde har hævdet, at rammerne kunne være de slankeste på nogen smartphone, når iPhone 15 lanceres, hvilket ville være noget af en præstation.

iPhone 15 Pro i deres egen liga

Vi vil se flere andre opdateringer til iPhone 15-serien, når den lanceres, hvilket vi antager vil ske ved en Apple-begivenhed i september som sædvanligt. Det siges, at Apple tilføjer USB-C-porte til iPhone 15 for at erstatte den gode gamle Lightning-port og udskifte mute-skyderen med en tilpasselig handlingsknap.

iPhone 15 Pro Max er dog også tippet til at få et unikt periskop-telefotokamera, der vil tilbyde forbedret zoomkraft. Og begge iPhone 15 Pro-modeller burde muligvis have et nyt titanium-design, der er både hårdere og lettere. iPhone 15 Pros er også tippet til at have en hurtigere A17 Bionic-chip, den allerførste chip i verden lavet via 3nm-fremstillingsprocessen.

Og dette er oven i de andre iPhone 15 Pro fordele, der sandsynligvis vil fortsætte fra iPhone 14-serien. Dette inkluderer funktioner som en altid tændt skærm og 120Hz opdateringshastighed.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.