Face ID kunne endelig komme til MacBooks

MacBook

På trods af, at det blev lanceret samme år, som iPhone X kom ud helt tilbage i november 2017, er Apples Face ID noget forbløffende aldrig kommet til MacBooks. Heldigvis kunne dette snart blive ændret.

Som opdaget af Patently Apple (via TechRadar), peger et nyt patent vedrørende brugen af Face ID på Mac-enheder på, at autentificeringsteknologien endelig kommer til Apples bærbare og stationære maskiner i (forhåbentlig) den nærmeste fremtid.

Med dette patent, har Apple fri mulighed til at bruge Face ID i fremtidige MacBooks og iMacs.

Når man graver i patentet, ser det også ud til, at Apple har til hensigt at inkorporere Face ID, ikke kun til det indledende login, men også til e-mail-login.

Hvornår kommer Face ID til Macs?

macbook

Patentet, som netop er blevet godkendt af det amerikanske patent- og varemærkekontor, stammer faktisk helt tilbage til 2008 – for kontekst er det blot et år efter, at den originale iPhone blev lanceret. Det er nok ikke forkert at sige, at Apple har tænkt på at inkorporere Face ID til Mac i lang tid.

Så hvornår præcist vil vi se de bedste MacBooks få denne ansigtsgenkendelsessoftware? Vores gæt ville være næste år, hvor en nyligt rygtet M3 MacBook Air 15-tommer og M3 MacBook Pro potentielt kunne lanceres næste sommer med Face ID-understøttelse.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.