Galaxy Z Fold 5 ser ud til at have fordelen over Google Pixel Fold

Pixel-Fold

Flere og flere rygter peger mod, at Google Pixel Fold får sin debut på Google I/O 2023. Men da vi har fået en bedre idé om, hvad vi kan forvente af telefonen, baseret på specifikationer og lækkede praktiske videoer, ser det ud til at Googles første foldbare kan have nogle mangler. Helt sikkert sammenlignet med Samsung, den nuværende konge af de bedste foldbare telefoner.

Samsung Galaxy Z Fold 5 kommer også senere i år. Ikke alene har de fordelen af flere års allerede eksisterende erfaring med foldbare, en specifikation sammenligning peger på, at Pixel Fold har en række vigtige ulemper.

Google Pixel Fold eller Samsung Galaxy Z Fold 5: De største forskelle

Et af hovedproblemerne med Google Pixel Fold, baseret på de seneste rygter, er, at det bliver en ret tung enhed. En nylig spec-lækage fra Jon Prosser fastlægger Pixel Fold til at veje 283, 5 g, hvilket er omkring 30 g tungere end Galaxy Z Fold 5’s rygtede 254 g. Det er også mere end Galaxy Z Fold 4’s 263 g.

Telefonen er også mindre. Prosser hævder, at Pixel Fold ville blive 139,7 x 78,7 x 12,7 mm i størrelse, når den er foldet, hvilket gør den betydeligt mindre end Galaxy Z Fold 4. Sidste års foldbar målte 155 x 129,5 x 5,3 mm, når den var udfoldet, og 15,7 mm tyk, når den er lukket. Men hvis Prosser har ret, betyder det, at Pixel Fold kan være tyndere end Z Fold 4.

Vi har ikke rygter om dimensioner til Galaxy Z Fold 5, men vi forventer, at den ligner Z Fold 4. Selvom telefonen kumne være lidt tyndere i sin sammenfoldede tilstand, takket være den mulige medtagelse af et nyt “vanddråbehængsel .” Om det vil være nok til at matche Pixel Folds rygtede 12,7-mm tykkelse er ikke klart lige nu.

Den anden store ulempe for Pixel Fold kunne være på skærmen. Telefonens mindre statur, ifølge rygterne, betyder, at coverskærmen også er tippet til at være mindre – 5,8 tommer sammenlignet med Galaxy Z Fold 5’s rygter på 6,2 tommer. Den indvendige skærm siges at være 7,6 tommer, det samme som det, der angiveligt kommer til Z Fold 5, men det ser ud til, at Pixel Fold vil have en meget tyk kant.

Vi har set disse kanter i lækkede gengivelser og en påstået rigtig video. Lidt simpel matematik fortæller os, at den udfoldede Pixel Fold skal måle 8,38 tommer diagonalt, forudsat at de rygtede dimensioner er korrekte. Med en 7,6-tommer skærm betyder det, at der er over en halv tomme ekstra plads at tage højde for.

Noget af den plads vil blive brugt til at skjule det indvendige selfie-kamera, men resten vil bare sidde der. Til sammenligning måler Z Fold 4 cirka 7,9 tommer i samme retning, hvilket kun efterlader 0,3 tommer ubrugt plads omkring skærmen.

Google Pixel Fold: Hvad kan man ellers forvente

Pixel Fold forventes at debutere på Google I/O den 10. maj. Andre rygtespecifikationer, vi forventer, inkluderer en 120Hz opdateringshastighed på begge skærme, 256 GB og 512 GB lagerplads, 12 GB RAM, Tensor G2-chipsættet, en fingeraftrykssensor inde i kameraknappen, og et batteri, der tilsyneladende holder 24 timer på en enkelt opladning – eller 72 timer med ekstrem batterisparetilstand slået til.

Det bagerste kamera vil angiveligt bestå af tre objektiver, herunder et 48 MP hovedobjektiv (f/1.7), et 10.8 MP ultravidvinkelobjektiv (f/2.2) og et 10.8 MP teleobjektiv (f/3.05) med 5x optisk zoom og op til 20z Super Res Zoom. Den ydre skærm vil angiveligt have et 99,5 MP (f2.2) selfie-kamera med et huldesign, mens den indvendige skærm vil have et 8 MP (f/2.0) selfie-kamera, der gemmer sig i rammen.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.