Samsung Galaxy Unpacked del 2: Her er de seneste rygter

Galaxy Unpacked 2023

Samsung afholder to “Unpacked”-begivenheder på et år – den første for lanceringen af nye Galaxy S-serietelefoner og den anden for Galaxy Z-seriens lancering. Dette år bliver ikke meget anderledes, dog med en ny placering. Ifølge en rapport fra den koreanske publikation iNews24 afholder Samsung sin næste Unpacked-begivenhed, hvor Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 bliver lanceret “omkring august.” Nogle nylige rapporter tyder dog også på en mulig begivenhed i juli.

I stedet for den sædvanlige New York-begivenhed kunne Samsung vælge Busan i Sydkorea som den nye destination for sin Unpacked-begivenhed. Samsungs flagskibstelefoner har haft flere offentlige lanceringssteder gennem årene, herunder Spanien, USA og Storbritannien. De sidste par år har Galaxy Z Fold og Z Flip-modellerne dog debuteret ved begivenheder i New York.

Den seneste rapport siger, at Samsung stadig vælger mellem Busan og New York som startskuddet for deres næste foldbare telefoner, men førstnævnte er første valg. Samsung ønsker angiveligt at støtte og promovere 2030 Busan World Expo ved at bringe Unpacked-begivenheden til havnebyen i Sydkorea. Det er også muligt, at Samsung vil afholde to samtidige Unpacked-events, den ene i New York og den anden i Busan.

Udover de to nye foldbare telefoner, forventes Samsung også at afsløre Galaxy Watch 6-serien, Galaxy Tab S9-serien og mere i Unpacked del to.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.