Kommende Motorola Razr kan prale af den største coverskærm blandt sine konkurrenter

Motorola Razr

Motorola har bekræftet, at den kommende Razr vil have den største coverskærm på flip-telefonmarkedet. Den vil måle hele 3,5 tommer, hvilket gør den større end coverskærmen på OPPO Find N2 Flip, som i øjeblikket har den største med en 3,26-tommer coverskærm. Virksomheden teaser også en højere opdateringshastighed til den eksterne skærm.

Med forbedret brugervenlighed sidestiller Motorola den nye Razrs coverskærm med skærmstørrelsen på den første generation af iPhone, som var en revolutionerende enhed for sin tid. Selvom vi ikke ved, hvilke funktioner eller UI-elementer virksomheden vil tilføje til den større ydre skærm på 2023 Razr, vil det helt sikkert være en velkommen opgradering fra den 2,7-tommer Moto, der blev udgivet som den første i Razr-linjen i 2020.

Den nye Razr vil også efterlade Samsung Galaxy Z Flip 4 og dens 1,9-tommer cover-skærm noget bagefter. Galaxy Z Flip 5 kan dog vende tilbage, da den også forventes at få en coverskærm, der måler et sted mellem tre og fire tommer i år.

Udover den førnævnte enhed, som kunne få navnet Motorola Razr Plus, forventes Motorola også at lancere en anden Razr-telefon. Den blev lækket for et stykke tid tilbage som Motorola Razr Lite med en meget mindre dækskærm. Virksomheden har ikke officielt teaset enheden endnu, men den forventes at debutere sammen med Pro-modellen i Europa og USA den 1. juni. Vi afventer stadig bekræftelse fra Motorola på den lanceringsdato. Selvom virksomheden sandsynligvis vil debutere enhederne i Kina før en bredere international lancering.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.