OnePlus Pad-priser afsløret: Skal Samsung passe på?

OnePlus Pad

OnePlus annoncerede OnePlus Pad ved den globale OnePlus 11-lanceringsbegivenhed tidligere på året. Virksomheden frigav dog ikke prisoplysninger for tabletten på det tidspunkt, men vi har endelig fået denne information.

OnePlus annoncerede, at OnePlus Pad vil blive solgt til 3.999 kroner i Danmark, hvilket betyder, at den er billiger end de 6.999 kr. som Galaxy Tab S8 koster og er lidt dyrere end den billigste 10. generations iPad.

Det er en god pris for det, du får på papiret. OnePlus Pad kommer med sidste års flagskib MediaTek Dimensity 9000-processor, 8 GB RAM, 128 GB fast lagerplads og en 11,6-tommer 144Hz LCD-skærm (2.800 x 2.000). Den nye tablet kommer også med et par andre bemærkelsesværdige funktioner, såsom et 9.510mAh batteri med 67W kablet opladning, et 8MP selfie-kamera og et 13MP bagkamera.

OnePlus afslørede også danske priser på OnePlus Pad-tilbehør, hvor tastaturet sælges til 1.159 kroner, pennen koster dig 769 kroner, folio coveret kommer til 459 kroner og hurtigopladeren OnePlus 80W SUPERVOOC sælges til 309 kroner.

OnePlus Pad fås i farven Halo Green, og forsalget starter d. 28. april.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.