Glem Bixby, Samsung annoncerer ‘Galaxy AI’ til Galaxy S24-serien

Samsung logo

Samsung har endelig brudt deres tavshed om de nye AI-egenskaber, der forventes på Galaxy S24-serien. De nye flagskibe siges at være fulde af nye AI-funktioner, og Samsung har nu bekræftet, at dette vil ske gennem sin nye “universelle intelligens til telefoner” – Galaxy AI.

Galaxy AI er ingen Bixby. Det vil være meget smartere og muliggøre “barrierefri kommunikation, forenklet produktivitet og ubegrænset kreativitet,” siger Samsung. Dette stemmer overens med Ice Universes seneste afsløring om, at Samsung vil integrere sin nye AI dybt med One UI i stedet for blot at give Bixby nye AI-funktioner.

Galaxy AI vil køre på en blanding af on-device AI udviklet af Samsung og cloud-baseret AI aktiveret af virksomhedens industripartnere. Netop i går annoncerede virksomheden en generativ AI-model kaldet Samsung Gauss, som sandsynligvis er kraften bag Galaxy AI. Samsung forsikrer brugerne om, at de kan regne med, at virksomheden opretholder høje standarder for sikkerhed og privatliv, når det kommer til Galaxy AI.

Vi ved ikke alt, hvad Galaxy AI vil være i stand til at gøre, men virksomheden har givet et “lille eksempel” på, hvordan det vil gøre oversættelser nemmere på kommende Samsung-telefoner. Galaxy AI vil fungere som en personlig oversætter for brugere under opkald, fordi den er integreret i den oprindelige opkaldsfunktion, hvilket fjerner besværet med at bruge tredjepartsapps.

“Lyd- og tekstoversættelser vil dukke op i realtid, mens du taler, hvilket gør det at ringe til nogen, der taler et andet sprog, omtrent lige så enkelt som at slå undertekster til, når du streamer et show,” skriver Samsung i et blogindlæg. Behandlingen af denne AI Live Translate Call-funktion vil ske på enheden, hvilket sikrer, at dine private opkald ikke forlader din telefon.

“Galaxy AI er vores mest omfattende intelligenstilbud til dato, og det vil ændre, hvordan vi tænker om vores telefoner for altid,” sagde Wonjoon Choi, EVP og Head of R&D for Samsungs Mobile Experience Business.

Samsung siger, at Galaxy AI kommer i begyndelsen af næste år, og bekræfter dermed næsten debuten på Galaxy S24-serien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.