Google annoncerer deres favorit Chrome-udvidelser dette år.

Sådan frigør du lagerplads på din Android

Google giver brugerne mulighed for at tilpasse deres Chrome-browser på en række forskellige måder. En sådan måde er ved at installere udvidelser, der får Chrome til at fungere bedst for dig. Da året nærmer sig enden, har Google afsløret, hvilke udvidelser de mener var årets bedste.

I dag annoncerede Google på virksomhedens blog sine valg til de bedste Chrome-udvidelser i 2022. Det ser ud til, at teknologigiganten vælger vinderne baseret på fire kategorier, herunder produktivitet, fokus, spil og visning og læring.

I kategorien produktivitet valgte Google:

  • Tango: En app, der automatisk genererer en vejledning, når du optager dig selv, når du går gennem en proces.
  • SwiftRead: En hurtiglæsningsapp, der hævder at hjælpe brugere med at læse to til tre gange hurtigere.
  • Liner: Et forskningsværktøj, der lader dig fremhæve, gemme, organisere og få læseanbefalinger.
  • Compose AI: Et AI-skriveværktøj.
  • Visbug: Et værktøj, der giver designere mulighed for at foretage ændringer af tekst og billeder på websteder.
  • Check US Visa Slots: Giver dig mulighed for at tjekke for amerikanske visumåbninger.

Den næste kategori var til fokus og inkluderede to valg: Workona Tab Manager og CrXMouse Chrome Gestures. Den førstnævnte udvidelse hjælper med at administrere dine utallige faner, mens sidstnævnte opretter brugerdefinerede muse-navigationsgenveje.

Til spil og visning valgte Google også kun to udvidelser. Det første valg i denne kategori, RoPro, var rettet mod Roblox-spillere. Denne udvidelse tilføjer unikke funktioner til spillet. Det andet valg var eJoy, som giver brugerne mulighed for at se film og videoer med to undertekster på forskellige sprog til sprogindlæring.

Den sidste kategori, læring, var rettet mod elever og havde også kun to valg. Equatio, en digital matematikassistent, var det første valg, efterfulgt af MyBib: Gratis Citat Generator.

Lige før begyndelsen af december afslørede Google også sine valg af de bedste apps i Google Play Butik. På den liste valgte Google Dream af Womb som den bedste app samlet set.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.