Google annoncerer nye Android- og Wear OS-funktioner

Android

Googles seneste opdatering til Android og Wear OS kommer med flere nye funktioner til Android-telefoner og Wear OS-smartwatches. De nye funktioner vil være tilgængelige til brugerne i de kommende uger lige i tide til julesæsonen.

Her er hvad du kan se frem til:

 • Cast til at se på Google TV
  Google TV-appen giver dig nu mulighed for at caste indhold direkte til dit tv med et enkelt tryk. Du vil være i stand til at søge efter indhold på din telefon, mens du ser noget på tv’et og også bruge din telefon som fjernbetjening.
 • Ny læsetilstand på Android
  Androids nye læsetilstand bringer tilgængelighedsfunktioner, der giver en bedre læseoplevelse. Du kan tilpasse skærmens skrifttype, størrelse, farve, tekst-til-tale og afspilningshastighed.
 • Ny søgewidget til YouTube-startskærmen
  Få nemt adgang til indhold fra YouTube på din startskærm med et hurtigt tryk. Den nye YouTube-startskærm-widget giver dig adgang til dit abonnementsfeed, yndlingsvideoer og Shorts direkte fra din startskærm.
 • Digital bilnøgledeling
  Kompatible digitale bilnøgler kan nu deles med andre Google Pixel-telefoner eller iPhones via din telefons digitale tegnebog-app.
 • Nyt festligt fotodesign i Google Fotos
  Google Fotos får nye festlige fotodesignmuligheder skabt af Yao Cheng Design. Brugere kan vælge deres egne billeder og derefter få dem arrangeret i en af flere nye designmuligheder.
 • Nye emoji sticker-muligheder
  Du kan nu kombinere flere emojis til stickers via Gboard.
 • Nye Wear OS-funktioner
  Wear OS Tiles er nemme at navigere gennem genveje til apps som kontakter, Google Maps, Vejr. Google Keep er blevet opdateret med et forbedret udseende, der er bedre egnet til smartwatch-skærme. Adidas Running understøtter nu Google Assitant-stemmekommandoer.
About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.