Google Chromecast har lige fået en overraskende nedgradering

Chromecast

Chromecasts er fantastiske streamingenheder – jeg bruger min Chromecast regelmæssigt. Men nu får mange Chromecast-ejere en uventet nedgradering.

Opdaget af 9to5Google, så fjernes gæstetilstand på Chromecasts. Denne funktion gjorde det muligt for brugere at tillade deres gæster at oprette forbindelse til Chromecast-enheder ved hjælp af blot en firecifret pinkode i stedet for at skulle oprette forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk. Denne pinkode ville blive vist på Chromecasts pauseskærm og fungerede ved at udsende et hybrid Wi-Fi/Bluetooth-signal, der ville tillade brugere i nærheden at oprette forbindelse, forudsat at de havde pinkoden.

Selvom det ikke nødvendigvis var et stort salgsargument for enheden, var dette stadig en fantastisk funktion for dem, der ikke ønskede at dele deres Wi-Fi-hjemmenetværk med gæster. Det er uklart, hvorfor funktionen fjernes, men den er ikke længere tilgængelig på Chromecasts, der var Cast-drevne – disse er Chromecast-enheder, der ikke bruger Google TV-smart TV-grænsefladen. Selv omskifteren til gæstetilstand fjernes fra enhedsindstillingerne i Google Home-appen hos disse ældre Chromecast-enheder.

Den (relativt) gode nyhed er, at hvis du har en af de nyere Google TV-drevne Chromecast-enheder som Chromecast med Google TV HD og Chromecast med Google TV 4K, vil du ikke føle, at der mangler noget. Det skyldes, at disse nyere Chromecasts aldrig havde gæstetilstandsfunktionen til at begynde med. De har altid krævet, at både gæster og brugere var på det samme Wi-Fi-netværk som Chromecast-enheden for at kunne caste indhold.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.