Nye detaljer om Apples USB-C-kabel til iPhone 15-serien

iPhone-15-usb-c

Billeder af mulige Apple-fremstillede USB-C-kabler til iPhone 15-serien blev lækket for ikke så lang tid siden. Nu har en Apple-ekspert ved navn Majin Bu lækket yderligere detaljer om ledningen.

Ifølge deres oplysninger vil Apples iPhone 15 USB-C-kabel strække sig 1,6 meter, længere end det 1 meter lange USB-C-til-Lightning-kabel, Apple leverer med iPhone 14-serien.

Det foreslåres også, at Apple vil holde sig til USB 2.0-dataoverførselshastigheder, hvilket er det samme som Lightning. USB 2.0-overførselshastigheder er begrænset til 480 Mbps. Så de nye iPhones vil ikke have hurtigere dataoverførselshastigheder sammenlignet med det nuværende.

Når det er sagt, kunne Apple give iPhone 15 Pro og Pro Max-modellerne med hurtigere dataoverførsel. Den kendte analytiker Ming-Chi Kuo har tidligere rapporteret, at hastighederne vil “forbedres markant” på de nye Pro iPhones. Han forventer, at de som minimum vil understøtte USB-3.2 eller Thunderbolt 3. Førstnævnte understøtter hastigheder op til 20 Gbps, mens sidstnævnte understøtter dataoverførselshastigheder op til 40 Gbps.

ChargerLAB har også tidligere udgivet billeder af USB-C-stikkene lavet til iPhone 15-serien og hævdede, at de nye telefoner vil understøtte Thunderbolt-teknologi. Så det virker meget sandsynligt, at Apple vil levere forskellige USB-C-kabler til Pro og ikke-Pro iPhone 15-varianterne.

I mellemtiden er der også nogle gode nyheder for dem, der ønsker at få de nye iPhones, når de frigives. Ifølge Majon Bu’s oplysninger vil Apples iPhone 15 USB-C-kabler ikke have MFi-begrænsninger (Made For iPhone) som tidligere rygter.

Førsteparts- og MFi-certificerede Lightning-stik indeholder et integreret kredsløb for at bekræfte deres ægthed. Apple begrænser funktionaliteten og understøttelsen af ikke-MFi tredjepartstilbehør, hvilket tvinger brugerne til at købe hos virksomheden. Der var frygt for, at Apple ville gøre det samme med USB-C-kablet til iPhone 15-serien, men ifølge de seneste nyheder er det muligvis ikke tilfældet.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.