Google Fotos-opdatering kommer med ny filmredigeringsfunktion til Chromebooks

Chromebooks

Sidste år i juli teasede Google, at de ville udgive Chromebooks nye filmredigeringsværktøjer gennem Google Fotos. Disse funktioner begynder endelig at ankomme.

I et indlæg på Google Fotos-fællesskabssiden meddelte virksomheden, at nye videoredigeringsfunktioner “begynder at rulle ud” til Google Fotos på Chromebooks. Disse funktioner giver dig mulighed for “uden problemer at bruge billeder og videoer fra din Chromebook og redigere i Google Fotos.”

Når du bruger filmredigeringsværktøjet, har du et valg mellem at lave din egen film eller bruge foreslåede temaer. Hvis du vælger at gøre det selv, har du friheden til at vælge, hvad du vil fra dit galleri og foretage justeringer af billeder eller scener ved hjælp af den indbyggede editor. Men hvis du vælger foreslåede temaer, vil funktionen vælge videoer og billeder til dig baseret på dit tema – du vil stadig være i stand til at bytte ud og redigere valgene.

I modsætning til en fuldgyldig filmredigeringsapp behøver du ikke at forstå alle de små detaljer, der er forbundet med at lave en film af høj kvalitet. Google siger, at de fornyede filmskabelsesværktøjer vil “hjælpe dig med at lave film af høj kvalitet med blot et par tryk.” Men forvent ikke, at dette værktøj er lige så robust som mere professionel redigeringssoftware.

For at bruge funktionerne skal du installere Google Fotos-appen på din Chromebook, hvis du ikke allerede har gjort det. Med hensyn til hvornår det vil være tilgængeligt, bør det rulle ud til alle i de kommende dage.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.