Samsung Galaxy S23 får en stor kameraopdatering efter lanceringen – her er det nye

Samsung Galaxy S23-ejere står i kø for at modtage en enorm kameraopgradering via en indkommende firmwareopdatering.

Den fængende navngivne firmwareopdatering S91xNKSU1AWC8 er blevet annonceret til koreanske S23-brugere i et Samsung-Community-indlæg (via SamMobile). Denne enorme opdatering på 923 MB skulle snart også dukke op i andre lande og bringe en række forbedringer af Galaxy S23-seriens fotograferingsmuligheder med sig.

Du kan læse patch-noterne (på koreansk) i Community-indlægget ovenfor, men efter at have maskinoversat dem selv, er her en oversigt.

Hurtigere skyder og sletning

Af ændringerne ser den største ud til at være Galaxy S23’s standardhastighed, og fokusprioriteterne er blevet ændret, så du nu kan tage et billede hurtigere, selv før telefonen er færdig med at fokusere. Men hvis det ikke er det, du ønsker fra dit kamera, skifter du indstillingerne i Camera Assistant, en separat gratis app tilgængelig i Galaxy Store. Dette giver dig yderligere kontrol over din Galaxy-telefonfotografering og lader dig indstille den, så du kun kan tage et billede, når kameraet er fuldt fokuseret som før.

Galleri-appen får også en lille ændring, så du kan slette billeder, mens din telefon behandler dem. Det betyder, at du ikke længere skal vente og spilde din telefons batteri for at forbedre et billede, du ved, du gerne vil af med.

Mindre ændringer

Mange af de andre opdateringer er designet til at forbedre fotos og videoer taget i specifikke scenarier. Inkluderet her er ændringer, der forbedrer stabiliteten af Kamera-appen, hvis der er motiver i bevægelse i billedet, til videostabilisering ved optagelse i FHD ved 60 fps med Auto FPS deaktiveret. Der er også foretaget forbedringer af billedkvaliteten med nattilstand slået fra, og når optagehastigheden er sat som prioritet i Camera Assistant-appen.

Opdateringen forbedrer også billedskarpheden og reducerer flimren i svagt lys, når du bruger Super Steady-tilstand i det ultrabrede kamera. Plus Super Steady viser nu en advarsel om, at du har brug for et stærkt oplyst emne for at fungere korrekt, og forhåbentlig opmuntrer brugerne til kun at tænde det, når det vil gøre en positiv forskel.

Endelig er der opdateringer, der bare er fejlrettelser. Disse dækker over sløring, en grøn linje, der kommer frem, når du tager billeder af himlen i mellem til svagt lys ved hjælp af 50MP-tilstanden med højere opløsning (og 200MP-tilstanden på Galaxy S23 Ultra) i stedet for standard 12MP.

Plus, et mærkeligt problem, der ville stoppe ansigtsgenkendelse fra at fungere efter at have foretaget et tredjeparts app-videoopkald, er også blevet behandlet.

Den bedste bliver bedre

Galaxy S23 Ultra er allerede i toppen af vores bedste kameratelefonguide, hvor Galaxy S23 også er længere nede på listen. Men vi er spændte på at se disse store opgraderinger på vores egne Galaxy S23-enheder, så vi kan se, hvor meget nemmere og mere alsidige disse allerede imponerende telefoner kan blive.

At lave store ændringer som denne post-release er præcis, hvad Samsung skal gøre for at følge med nyere rivaliserende telefoner, såsom Google Pixel 8 og iPhone 15-serien, som vi forventer senere på året.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.