Google har muligvis lækket fjernbetjeningen til en ny Chromecast ved et uheld

Chromecast med Google TV

Google Chromecast med Google TV er en af de bedre Android TV-streamingbokse, du kan købe nu. Det er ikke grund til en opdatering i sig selv, men nye funktioner og ny hardware er altid værdsat. Vi har hørt om, at Google arbejder på en ny Chromecast med Google TV i begyndelsen af dette år, men der har været småt med rygter siden da. Men det ser ud til, at produktet stadig er under vejs, da virksomheden ved et uheld kunne have lækket den nye fjernbetjening til denne nye Chromecast med Google TV.

Den produktive Android-ekspert Mishaal Rahman så en video i den seneste Android TV 14 beta. Denne video viser en oversigt over en fjernbetjening. Omridset ligner den nuværende fjernbetjening til den nuværende generation af Google Chromecast med Google TV. Men knaplayoutet er anderledes, med mere cirkulære enkeltknapper, to aflange dobbeltknapper og en ny stjerneknap.

Den nye stjerneknap siges at blive brugt til en “magisk knap”-tilpasningsindstilling på Android TV 14. Brugere ville være i stand til at vælge, om de vil have knappen til at åbne en yndlingsapp eller se og skifte input til tv eller andre enheder.

Hvis vi får lov til at spekulere, kan nogle af de ekstra knapper være til streamingtjeneste-partnere. Streamingtjenester betaler licensgebyrer for at få deres mærke vist på en fjernbetjening, da dette i høj grad forbedrer brugerens synlighed. Med flere knapper på overfladen af fjernbetjeningen kan flere streamingpartnere komme ombord, hvilket kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved enheden.

Den originale Chromecast med Google TV 4K blev lanceret i september 2020, mens 1080p-varianten blev lanceret i september 2022. Vi mangler stadig at finde ud af, hvornår Google endelig beslutter sig for at lancere denne nye Chromecast med Google TV-opdatering. Pixel 8-lanceringen kunne være det perfekte tidspunkt for det.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.