Google kan nu fjerne dit telefonnummer og din adresse fra søgeresultater

Google udvider deres muligheder for at fjerne personligt identificerbare oplysninger fra søgeresultaterne. Hvis du ikke vil have dit telefonnummer, din e-mail-konto eller din hjemmeadresse angivet i Googles søgeresultater, kan du nu indsende en anmodning om at fjerne dem.

I årevis har Google modtaget anmodninger om at fjerne personlige oplysninger fra søgeresultater, herunder bankkontooplysninger eller kreditkortnumre, der kunne bruges til økonomisk bedrageri. Den nye politik følger en stigende efterspørgsel fra folk om at fjerne deres personlige oplysninger fra internettet.

“Tilgængeligheden af personlige kontaktoplysninger online kan være overvældene – og det kan bruges på skadelige måder, herunder til uønsket direkte kontakt eller endda fysisk skade. Og folk har givet os feedback om, at de gerne vil have muligheden for at fjerne denne type information fra Søgning i nogle tilfælde,” skrev Google i sit blogindlæg.

Hvordan fjerner man sit telefonnummer fra Google?

Google vil evaluere anmodninger om fjernelse for at sikre, at det ikke begrænser tilgængeligheden af nyttige oplysninger. De vil heller ikke fjerne kontaktoplysninger, der er en del af offentlige registre på offentlige websteder eller officielle kilder.

Det er vigtigt at bemærke, at fjernelse af dine kontaktoplysninger fra Google Søgning ikke er den ultimative løsning til at have dem væk fra internettet. De nævnte oplysninger vil stadig være tilgængelige via andre søgemaskiner.

Den bedste måde at holde dine oplysninger private på er at kontakte de websteder, der hoster dem.

Du kan gå hertil for at starte en anmodning om fjernelse af dine personlige oplysninger fra Google. Virksomheden siger, at de typisk behandler anmodninger inden for et par dage.

Læs også: Bedste Android-telefoner lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.