Ny topmodel fra OnePlus imponerer med flyvende start

oneplus_10_pro

Siden den nye topmodel OnePlus 10 Pro5G landede i de danske butikker tidligere på måneden, har OnePlus oplevet en stor efterspørgsel blandt de danske forbrugere. Den nye premium smartphone har solgt over 30 pct. bedre end sin forgænger, og ifølge Proshop er det særligt kameraet, der vækker forbrugeres interesse. 

“Vanvittig start og overvældende interesse.” Sådan lyder meldingen fra OnePlus’ marketingdirektør Marie Feldborg om den danske lancering af den nye OnePlus 10 Pro5G

Den nye topmodel har i de første to uger, efter den blev lanceret, solgt over 30 pct. bedre i Danmark, end OnePlus 9 Pro gjorde i de første to uger i samme marked. Ifølge OnePlus i Danmark skyldes den vilde salgsstart de mange nye funktioner og features samt positive anmeldelser i både ind- og udland. 

“Vi er rigtig glade for den modtagelse, som OnePlus 10 Pro5G har fået på det danske marked. På trods af lukkede butikker i forbindelse med påsken har vi oplevet større efterspørgsel end ved sidste lancering af vores flagskibsmodel. Det er vildt flot, og modellen kan blive af de mest populære lanceringer fra OnePlus nogensinde,” siger Marie Dam Feldborg, marketingdirektør i OnePlus Danmark. 

Proshop: Kameraet er det helt store trækplaster

De danske forhandlere bekræfter den store efterspørgsel, og hos Proshop mener man bl.a., at det er kameraet, der er udarbejdet i samarbejde med svenske Hasselblad, der særligt vækker forbrugernes interesse. 

’’Vi kan tydeligt mærke en stor efterspørgsel på den nye OnePlus 10 Pro5G. Det er især kameraet og de mange softwareforbedringer, der sammenholdt med et relativt lavt prispunkt for en smartphone i den liga har fået salget til at stikke af lynhurtigt,” siger Poul Thyregod, Adm. direktør hos i Proshop.

For at understrege de gode fotomuligheder sendte OnePlus i forbindelse med den globale lancering en OnePlus 10 Pro5G intet mindre end 38 km op i stratosfæren som den ultimative kameratest. Her lykkedes det den nye flagskibsmodel at tage billeder af Jorden under vilde vejrforhold på ned til minus 60 grader og med en vindhastighed på op til 200 km/t. 

Anmeldere: Et brag af et flagskib

Det er ikke kun hos de danske forhandlere, at OnePlus 10 Pro5G udmærker sig som en smartphone, der overrasker. Hos de danske anmeldere hylder man den nye topmodel som en suveræn smartphone, der leverer på uendelige fotomuligheder, lynhurtig opladning og lækkert design.

Hos Mobilsiden går OnePlus 10 Pro5G under navnet ”et sandt brag og eldorado af en mobil” med højt niveau på tværs af alle specifikationer og topkarakter på både batterilevetid, skærm, kamera, brugerflade og hastighed”.

Og hos Recordere stemmer man i ved at hylde “det hurtigste chipset fra Snapdragon”, kalde den for “det pæneste design fra OnePlus nogensinde” og konkludere modellen som en “helstøbt og solid mobil”.

Her hos Techtilalle var der også store roser, og vi kaldte den “den bedste Android-telefon til pengene” på grund af dens mange gode funktioner på højt niveau, og til en forholdsvis fordelagtig pris.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.