Google Pixel 7 og 7 Pro-skærmspecifikationer lækket

bedste Google Pixel-telefon

Google afslørede flere detaljer om den kommende Pixel 7 og 7 Pro under deres I/O-udviklerkonference i midten af maj, men de fortalte os ikke alle specifikationerne.

Vi ved, hvordan enhederne vil se ud fra bagsiden – raffinerede versioner af Pixel 6 og 6 Pro – og vi ved, hvordan den interne hardware vil forbedre sig på Tensor-chippen, men vi kender ikke detaljer om skærmene, hvordan fronten af telefonen ser ud, eller ting som RAM og lagerplads.

En rapport fra 9to5Google har dog kommet med nogle informationer, omkring hvad vi kan forvente af skærmene på Pixel 7 og 7 Pro. Ifølge rapporten, som kommer fra info i koden gennem Android Open Source Project, vil Pixel 7 og 7 Pro have de samme skærme som deres forgængere med et par ændringer.

Pixel 7 vil tilsyneladende tilbyde en 2400 x 1080 skærm med en 90Hz opdateringshastighed, mens Pixel 7 Pro vil have en 3120 x 1440 skærm med en 120Hz opdateringshastighed. Begge siges at være Samsung-skærme og det samme som hvad Pixel 6 og 6 Pro tilbyder.

Det siges dog, at Pixel 7’s skærm vil være 1 mm smallere og 2 mm kortere end Pixel 6, mens Pixel 7 Pro siges at få en indbygget 1080p-tilstand. Det menes, at denne tilstand vil blive brugt til at tillade batteribesparelse, gengive alt ved 1080p og gøre det muligt for skærmen at opskalere indhold til 1440p.

Indtil videre er skærmspecifikationerne for Google Pixel 7 og 7 Pro dog ikke officielle.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.