Google Pixel Buds Pro siges at ankomme ‘snart’ -muligvis før Google I/O 2022

Google Pixel Buds Pro

Google I/O opfattes generelt som et softwarefokuseret show. Og selvom vi bestemt forventer at høre en masse om Android 13, når 2022-udgaven af I/O går i gang om en uge, kunne vi også have masser af hardware i vente – især hvis en ny lækage der viser ankomsten af Google Pixel Buds Pro skulle være rigtig.

Googles administrerende direktør Sundar Pichai har allerede bekræftet, at ny hardware vil blive vist under Google I/O 2022, hvilket har fået mange mennesker til at konkludere, at vi er ved at se Pixel 6a slutte sig til virksomhedens smartphone lineup som en billigere version af Pixel 6. Ligeledes kunne den længe rygtede Pixel Watch få sin debut på udviklerkonferencen, selvom det kun er Google, der viser nogle funktioner og angiver en senere afsendelsesdato.

Men der er tilsyneladende et andet Google-produkt på vej. Og lækker Jon Prosser mener at denne enhed, snart skulle være på vej.

Det pågældende produkt er Google Pixel Buds Pro, en ny version af Googles trådløse øretelefoner, der konkurrerer med Apples AirPods og diverse Galaxy Buds fra Samsung. Prosser skrev på Twitter i denne uge for at bekræfte, at de opdaterede øretelefoner skulle ankomme “snart”.

Tweetet viser derefter Real Red, Carbon, Limoncello og Fog – formentlig farvemulighederne for Pixel Buds Pro.

Prosser har en ret solid historie med hensyn til lækager, selvom han har misset et par produktlanceringsdatoer. Sidste år havde Prosser for eksempel forudsagt, at nye Pixel Buds ville komme i midten af april. Pixel Buds A-Serien ankom dog først til sommer.

Det skal dog siges at dette nye tweet faktisk ikke forudsiger en Google I/O-lancering til Pixel Buds Pro – det er vores antagelse, da tweetet siger, at øretelefonerne snart kommer, og en udviklerkonference, der går i gang den 11. maj, er for os definitionen af “snart”.

Pixel Buds Pro kunne tilføje aktiv støjreduktion, en funktion, der mangler i Googles øretelefoner. Det er dog noget, du finder i produkter som Apple AirPods Pro, så Google ville gøre klogt i at tilføje denne funktion til deres lydsortiment.

Vi gætter dog bare på mulige Pixel Buds Pro-funktioner, da der ikke har været mange rygter om Googles planer for nogen ny linje af trådløse øretelefoner. Det, plus den udviklerfokuserede karakter af Google I/O, kan rejse tvivl om, hvor tæt disse rygtede øretelefoner er på udgivelse. Men det finder vi helt sikkert snart ud af, når Google I/O keynote starter tingene den 11. maj.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.