Google Pixel Folds udgivelsesdato kunne blive i juni, og priserne er også lige lækket

Google Pixel Fold

Lækkede forhandlerlister af Google Pixel Fold, set af WinFuture og 9to5Google, har tilsyneladende afsløret den indkommende foldbare telefons pris, lanceringsvindue og farvemuligheder.

Her er alt, hvad vi lige har lært om Pixel Fold.

Google Pixel Fold udgivelsesvindue og pris

Begge websteder hævder, at disse forhandlerlister nævner at Pixel Fold skulle ankomme i juni, med et prisskilt på €1.700. Det er svært at bedømme priser baseret på konverteringer fra en anden valuta, men til denne pris burde Pixel Fold være på linje med andre foldbare enheder som Samsung Galaxy Z Fold 4 (som startede ved 1.800 € ved lanceringen) eller Honor Magic Vs (€ 1.599).

Ifølge forhandlerlisterne vil brugerne kunne vælge mellem kulstof- eller porcelænsfarver til Pixel Fold. Hvis det ikke er stort nok udvalg, så kan du tilføje Google-fremstillede etuier, som kommer i Haze Midtone, Porcelæn og Sky.

Pixel Fold specifikationer

Pixel Fold vil tilsyneladende også tilbyde 256 GB lagerplads som standard, med en 512 GB mulighed også tilgængelig. Sidstnævnte er dog kun tilgængelig i kulstof-farven, hvilket ville være et underligt træk.

Vi kan udfylde andre specifikationer for Pixel Fold takket være tidligere lækager. Den skulle have tre bagkameraer, Tensor G2-chippen fra Pixel 7-serien og overordnet have en kort og bred form, når den er åben, som Oppo Find N2.

Vi kunne se Pixel Fold i maj

Google I/O 2023 begynder den 10. maj, og hovedpræsentationen den dag ville være den logiske mulighed for Google til at vise sin nye foldbar frem. Men hvis lanceringen kommer i juni i stedet, som Quandt foreslår, kan det blot betyde en lang afstand mellem telefonens afsløring og dens detaildebut.

Vi er sikre på at Pixel Fold vil blive en af de bedste telefoner i sin klasse, når den ankommer. Tag et kig på vores nuværende bedste foldbare telefonvalg for at studere den aktuelle konkurrence, eller find en fleksibel telefon, du kan købe lige nu.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.